Çözüldü Linux Kaldırma Sonrası Boot Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

omrkcmn

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Kompüter İşleri
Kali Linux kurmuştum. Windows dualboot'u yapamayınca Windows'a girip Kali'yi kurup ayırdığım kısımları sildim. Direk Windows boot ediyor ama öncesinde Secure Boot Violation hatası alıyorum. Secure Boot seçeneğini disable yaptığım zaman grub isimli komut satırı geliyor. Secure Boot enable olunca sadece hata veriyor tamam dediğimde sistem açılıyor.

Şimdi dostlar. Bu sorundan nasıl kurtulabilirim? Boot Repair aracını kullansam sorun çözülür mü?

Yardımlarınızı bekler, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurulum medyası ile başlangıç onarımı yapın sorun çözülecektir.
Cevabınız için teşekkür ederim. Lakin Windows dvd takınca boot edemiyorum. Aynı şekilde Win7. Hatta direkt usb bellekten boot etmek istedim yine olmuyor. Bilginiz var mı?

Evet Bootable. Bios'u çok kurcaladım fakat ya grub rescue komut satırı geliyor yada disk bootable değil hatası veriyor. Sadece boot repair aracı çalıştı. Bugün biraz daha kurcalayayım. Yoksa format tek çözüm galiba.
Evet sorunu çözdüm. Olur ki yaşayan birisi varsa normal kurulum diski takın ve onarım kısmına gelip komut istemciye bootrec/fixmbr komutunu girerek sorunu çözebilirsiniz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…