Chained Vessel Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer Zaten oradan görebiliyorsunuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar hafiften de olsa Python öğrenmek istediğim için önce Python sonrada PyCharm kurdum. Her şey çok güzel ancak terminal üzerinden başlatmandan PyCharm'ı açamıyorum. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar hafiften de olsa Python öğrenmek istediğim için önce Python sonrada PyCharm kurdum. Her şey çok güzel ancak terminal üzerinden başlatmandan PyCharm'ı açamıyorum. Ne yapabilirim?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #2 Yüklü uygulamalarda gözükmesi lazım. Programı nasıl yüklediniz?
Chained Vessel Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer Zaten oradan görebiliyorsunuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #3 Sitesinden indirdim
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #4 Depolarda yok mu? Terminalden neden kurmadınız? Uygulamayı kullanmadığım için bilmiyorum. Eğer terminalden kurarsanız kendisi hallediyor zaten.
Depolarda yok mu? Terminalden neden kurmadınız? Uygulamayı kullanmadığım için bilmiyorum. Eğer terminalden kurarsanız kendisi hallediyor zaten.
Chained Vessel Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer Zaten oradan görebiliyorsunuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #5 cengover_ekin dedi: Depolarda yok mu? Terminalden neden kurmadınız? Uygulamayı kullanmadığım için bilmiyorum. Eğer terminalden kurarsanız kendisi hallediyor zaten. Genişletmek için tıkla... Birkaç kaynaktan inceledim kimse terminalden kurmamıştı. Tekrar bakacağım. Baktım ve terminalden yaptığımda bu hatayı aldım. Sistem 32 bit ve şu an 32 bit versiyonları site dışından indirilmiyor. Dosya Ekleri Ekran yakala.png 24,7 KB · Görüntüleme: 83
cengover_ekin dedi: Depolarda yok mu? Terminalden neden kurmadınız? Uygulamayı kullanmadığım için bilmiyorum. Eğer terminalden kurarsanız kendisi hallediyor zaten. Genişletmek için tıkla... Birkaç kaynaktan inceledim kimse terminalden kurmamıştı. Tekrar bakacağım. Baktım ve terminalden yaptığımda bu hatayı aldım. Sistem 32 bit ve şu an 32 bit versiyonları site dışından indirilmiyor.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #6 Yine de kısayol oluşturulabilir terminalden kurulmuş gibi. Şimdi hatırlamıyorum yöntemi ama.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #7 Kısayol kullandığınız masaüstüne göre yöntem değişir. Masaüstünüz nedir?
Chained Vessel Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer Zaten oradan görebiliyorsunuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #8 Dengesiz Kokarca dedi: Kısayol kullandığınız masaüstüne göre yöntem değişir. Masaüstünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Linux Mint 19.3 Xfce
Dengesiz Kokarca dedi: Kısayol kullandığınız masaüstüne göre yöntem değişir. Masaüstünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Linux Mint 19.3 Xfce
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #9 XVII dedi: Linux Mint 19.3 Xfce Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam masaüstüne sağ tık olması lazım.
XVII dedi: Linux Mint 19.3 Xfce Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam masaüstüne sağ tık olması lazım.
Chained Vessel Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer Zaten oradan görebiliyorsunuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #10 Böyle oluyor. Ne yapabilirim ?