Linux kullanılmalı mı?

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, merhaba. Nedense bende 1 haftadır bir Linux merakı oluştu. Sizce kurmalı mıyım? Kurarsam pişman olur muyum?

Oyun oynuyorsanız ve ekran kartınız anca yetiyorsa bazı oyunlarda performans düşüşü olur, onun dışında yapamayacağınız bir şey olmaz. Linux kurcalamak sizi Power user yapar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru düzgün beklentilere sahip olursan (işe mesela Windows çakması olarak girme, yeni bir işletim sistemi olarak bak) pişman olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar, merhaba. Nedense bende 1 haftadır bir Linux merakı oluştu. Sizce kurmalı mıyım? Kurarsam pişman olur muyum?

Kurun fakat iyi sürümü var, kötü sürümü var.

Güzel bir dağıtım ile deneyin isterseniz. Alışamazsanız Windows'a geri dönebilirsiniz.

Kur dene sıkılınca Windows'a geri dönersin. Ayağın alışır. Ubuntu ile başla. Rekabetçi anlamda oyun oynuyorsan ya da Adobe programlarını çok kullanıyorsan mecbur döneceksin zaten Windows'a.
Adobe kullanmıyorum. Bilgisayarın kaldırdığı oyunların da neredeyse tamamını da oynadım zaten. Bi' yükleyeceğim. Zaten beğenmezsem Windows'a dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…