Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 12 Nisan 2021 #21 439902 dedi: Ben Linux kullanmayı düşünmüyorum şu an, zaten içimi tırmalayıp durduğu için açtım bu konuyu. Tasarımları çok hoş ama Windows işime daha çok yarıyor. Genişletmek için tıkla... Denemeden hangisinin işinize yaradığına karar vermek biraz saçma gibi.
439902 dedi: Ben Linux kullanmayı düşünmüyorum şu an, zaten içimi tırmalayıp durduğu için açtım bu konuyu. Tasarımları çok hoş ama Windows işime daha çok yarıyor. Genişletmek için tıkla... Denemeden hangisinin işinize yaradığına karar vermek biraz saçma gibi.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 12 Nisan 2021 #22 Syntax Error dedi: Denemeden hangisinin işinize yaradığına karar vermek biraz saçma gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır, genelleme yaptım. Sadece kodlama bilmek şart mı?
Syntax Error dedi: Denemeden hangisinin işinize yaradığına karar vermek biraz saçma gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır, genelleme yaptım. Sadece kodlama bilmek şart mı?
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 12 Nisan 2021 #23 439902 dedi: Hayır, genelleme yaptım. Sadece kodlamabilmek şart mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değil.Birkaç terminal komutu var onlarda kolay zaten.
439902 dedi: Hayır, genelleme yaptım. Sadece kodlamabilmek şart mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değil.Birkaç terminal komutu var onlarda kolay zaten.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 12 Nisan 2021 #24 439902 dedi: Hayır, genelleme yaptım. Sadece kodlama bilmek şart mı? Genişletmek için tıkla... Kodlama falan yok, komut bilmen yeterli. Komutlara da 1 hafta Linux kullansan alışırsın zaten. Şöyle bir rehber de varmış. Yeni Başlayanlar için Linux Komut Satırı Rehberi Bu yazımızda yeni başlayanlar için Linux komut satırına ve sıkça kullanılan komutlara değineceğiz. Komut satırı... Yıllar önce tedavülden kalktığı www.technopat.net
439902 dedi: Hayır, genelleme yaptım. Sadece kodlama bilmek şart mı? Genişletmek için tıkla... Kodlama falan yok, komut bilmen yeterli. Komutlara da 1 hafta Linux kullansan alışırsın zaten. Şöyle bir rehber de varmış. Yeni Başlayanlar için Linux Komut Satırı Rehberi Bu yazımızda yeni başlayanlar için Linux komut satırına ve sıkça kullanılan komutlara değineceğiz. Komut satırı... Yıllar önce tedavülden kalktığı www.technopat.net
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #25 439902 dedi: Kısa bir sorum var, meraktan soruyorum. Linux'u sadece kodlama ile ilgilenenler mi kullanıyor? Kodlamabilmek şart mı? Benim gibi sadece öyle internette gezinenler için mi? Kodlama öğrenmek şart mı? Genişletmek için tıkla... Kodlama bilmeye gerek yok, internette gezinmek amacıyla kullanabilirisiniz.
439902 dedi: Kısa bir sorum var, meraktan soruyorum. Linux'u sadece kodlama ile ilgilenenler mi kullanıyor? Kodlamabilmek şart mı? Benim gibi sadece öyle internette gezinenler için mi? Kodlama öğrenmek şart mı? Genişletmek için tıkla... Kodlama bilmeye gerek yok, internette gezinmek amacıyla kullanabilirisiniz.