Elementary OS kurdum ve gerçekten çok memnunum. 10 yıllık Windows kullanıcısı olarak hiç zorluk çekmiyorum çünkü klavye kısayolları vs. her şey Windows'la neredeyse aynı. Arayüz desen aşık olduğum macOS arayüzüne benziyor. Daha ne isteyebilirim ki.
Elementary OS kurdum ve gerçekten çok memnunum. 10 yıllık Windows kullanıcısı olarak hiç zorluk çekmiyorum çünkü klavye kısayolları vs. her şey Windows'la neredeyse aynı. Arayüz desen aşık olduğum macOS arayüzüne benziyor. Daha ne isteyebilirim ki.
Merhaba. Kötü bir laptopum var, ona Linux kurdum ve gerçekten Linux işletim sistemini sevmeye başladım. Sizce masaüstü bilgisayarıma da kurmalı mıyım?
Kullandıklarım Netflix, Spotify vs. eskiden oyun da oynardım da artık oyunlar çok zevk vermediği için oyun oynamıyorum. Sizce Linux kurmalı mıyım?
Kuracak olursam hangi Linux'ı önerirsiniz?