Çözüldü Linux kurulu olan 2. harddisk gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Selamlar Technopat Sosyal ailesi. Sorun şu bende 2 harddisk var. Birinde Linux diğerinde Windows. Linux'su biçimlendirmek istiyorum. Ama 2 harddiski aynı anda takınca Linux'u görmüyor. İşletim sistemi kurulu olduğu için mi acaba? Format atmadan biçimlendirmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bence dediğim şekilde yapın. Bölümleri biçimlendirilmemiş alan olarak bırakın, sonrasında Windows üzerinden diskleri tekrardan bölümlendirirsiniz. Yine de siz bilirsiniz.
Bilgisayarı F8 le açtım orada 3 tane gözüküyordu biri disk diğeri benim ana harddiskim ama diğerinin ismi kısaydı kod gibiydi neydi bilmiyorum o olabilir mi?
Bu komutla çıkmadıysa diskte problem olabilir.

Diskde bir problem yok Linux olarak kullanıyordum 1 gün oluyor daha.

Bence dediğim şekilde yapın. Bölümleri biçimlendirilmemiş alan olarak bırakın, sonrasında Windows üzerinden diskleri tekrardan bölümlendirirsiniz. Yine de siz bilirsiniz.

Çözüm
Linux kurulu diski Windows üzerinden görememen gayet doğal. GPT ile MBR farkını araştırınız. Harf atanmadığı için gözükmüyor da olabilir. Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…