S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Ekim 2021 #1 Elimde eski bir laptop var. Değerlendirmek için Linux kuracağım. Ama kurulum sırasında kapanmasından korkuyorum. Ne tür sıkıntılar çıkabilir?
Elimde eski bir laptop var. Değerlendirmek için Linux kuracağım. Ama kurulum sırasında kapanmasından korkuyorum. Ne tür sıkıntılar çıkabilir?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 31 Ekim 2021 #2 siriius dedi: Elimde eski bir laptop var. Değerlendirmek için Linux kuracağım. Ama kurulum sırasında kapanmasından korkuyorum. Ne tür sıkıntılar çıkabilir? Genişletmek için tıkla... En kötü baştan yüklersiniz.
siriius dedi: Elimde eski bir laptop var. Değerlendirmek için Linux kuracağım. Ama kurulum sırasında kapanmasından korkuyorum. Ne tür sıkıntılar çıkabilir? Genişletmek için tıkla... En kötü baştan yüklersiniz.
Quiong Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 564 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisligi Öğrencisi 31 Ekim 2021 #3 Bir sorun olmaz. En kötü ihtimal kuruluma baştan başlarsın.
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 31 Ekim 2021 #4 Tahminen bozuk kurulur. Açılmayabilir. Ama tekrar kurabilirsin . Not: Bu konuda uzman değilim. O yüzden hatam olabilir.
Tahminen bozuk kurulur. Açılmayabilir. Ama tekrar kurabilirsin . Not: Bu konuda uzman değilim. O yüzden hatam olabilir.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Ekim 2021 #5 Quiong dedi: Bir sorun olmaz. En kötü ihtimal kuruluma baştan başlarsın. Genişletmek için tıkla... hasuna dedi: En kötü baştan yüklersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Quiong dedi: Bir sorun olmaz. En kötü ihtimal kuruluma baştan başlarsın. Genişletmek için tıkla... hasuna dedi: En kötü baştan yüklersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.