Y Yaprakx Centipat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mayıs 2023 #11 DavutHaxor dedi: O zaman: sudo apt upgrade && sudo apt install -y kali-desktop-xfce yaz, sonra update-alternatives --config x-session-manager yaz Genişletmek için tıkla... tekrar hata veriyor neyse ben en iyisi 2020 sürümünü falan yükleyeyim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
DavutHaxor dedi: O zaman: sudo apt upgrade && sudo apt install -y kali-desktop-xfce yaz, sonra update-alternatives --config x-session-manager yaz Genişletmek için tıkla... tekrar hata veriyor neyse ben en iyisi 2020 sürümünü falan yükleyeyim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
D DavutHaxor Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 40 4 Mayıs 2023 #12 Yaprakx dedi: Tekrar hata veriyor neyse ben en iyisi 2020 sürümünü falan yükleyeyim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Genişletmek için tıkla... sudo apt install -y kali-desktop-xfce veya update-alternatives --config x-session-manager yazarken de mi hata alıyorsun?
Yaprakx dedi: Tekrar hata veriyor neyse ben en iyisi 2020 sürümünü falan yükleyeyim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Genişletmek için tıkla... sudo apt install -y kali-desktop-xfce veya update-alternatives --config x-session-manager yazarken de mi hata alıyorsun?
Y Yaprakx Centipat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Mayıs 2023 #13 DavutHaxor dedi: sudo apt install -y kali-desktop-xfce veya update-alternatives --config x-session-manager yazarken de mi hata alıyorsun? Genişletmek için tıkla... evet aynen Aynı sorunu yaşayan insanlara bilgi olsun diye yazıyorum windows defenderı tamamen kapayıp iso dosyasını indirdim ve belleğe aktarıp kurulumu tamamladım (2021.2 sürümünü indirdim) Son düzenleme: 4 Mayıs 2023
DavutHaxor dedi: sudo apt install -y kali-desktop-xfce veya update-alternatives --config x-session-manager yazarken de mi hata alıyorsun? Genişletmek için tıkla... evet aynen Aynı sorunu yaşayan insanlara bilgi olsun diye yazıyorum windows defenderı tamamen kapayıp iso dosyasını indirdim ve belleğe aktarıp kurulumu tamamladım (2021.2 sürümünü indirdim)