Linux kurulumunda clean install kısmında SSD görünmüyor

Nonuser2

Hectopat
Neredeyse tüm Linux'ları denedim, SSD'ye Linux kuramıyorum. Boot kısmında clean install aşamasına geldiğimde diskim gözükmüyor.
Şu an Pop!_OS kurmak istiyorum ama kuramıyorum. Neredeyse 7 aydır bunun çözümünü arıyorum ama bir türlü çözüm bulamadım. Eğer çözmeme yardımcı olursanız gerçekten çok minnettar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
11.nesilde gelen tiger lake ile driverlar yüklü olarak gelmiyor ve ssd, hdd, çeşitli driverları windows kurulum ekranında etkinleştiriyorduk. O yüzden dedim.
hmm şöyle diyim tüm driverlarım güncel. Sadece windows kuruluyor linux kurarken ssd gözükmüyor.

hmm şöyle diyim tüm driverlarım güncel. Sadece windows kuruluyor linux kurarken ssd gözükmüyor.
linux kurulumunun nasıl bir şey olduğu hakkında bilgim yok ama

Bu ekranda "Load Driver" diyip, gerekli olan sürücüyü kendi web sitesinden indirip kurabilirsiniz. Linux'ta böyle ara yüz var mı hiç emin değilim.

Gerekli olan intel sürücüsünü de yükledim onda da bir faydası olmadı en sonunda bilgisayarı satıp yenisini alacağım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…