Linux Laptopa Windows Kurmak

Hex Smurf

Hectopat
Hepsiburada'da gezerken bu laptobu gördüm. Fiyatı gayet uygun geldi. Fakat kafamdaki soru bilgisayarın Linux işletim sistemli olması. Windows kurulabilir mi bu PC'ye yoksa parçaların Linux'a göre tasarlanmış olma ihtimali var mı? Fiyat işkillendirdi beni açıkçası. Alınca Windows kurulsa bile driver veya optimizasyon sıkıntısı yaşar mıyım?

Acer Aspire A315-41G-R5J4 AMD Ryzen 3 2200 4GB 1TB Radeon Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 3 2200 laptoplarda aynı kalitede değil sanırım. i5 7200U'lu veya 2. el laptop alın bence bu bütçeye.

Sadece LOL ve CS GO oynamak için alıyorum. Orta ayarlarda iş görmez mi? RAM'i 8'e çıkartmayı düşünüyorum.

Ryzen 3 2200 laptoplarda aynı kalitede değil sanırım. I5 7200U'lu veya 2. el laptop alın bence bu bütçeye.
Ryzen 2200U işlemci i5 7200U ile eşdeğer sayılabilecek bilgisayardır. 940mx yakın ekran kartı performansı veriyor. Kendim kullanıyorum 3000 TL alınabilecek en iyi sıfır bilgisayardır. Buna 4GB ve M.2 SSD taktığın zaman bu dolar kuruyla beraber 4000 TL kadar dayanıyor PC. AMD olduğu için biraz daha ucuz bilgisayar. Bunda i5 7200U olsaydı 3000 TL altıda bu fiyata zor görürdün. @Jira kardeşimi de önermiştim bunu.

Windows 10 kendim kurdum ve N11 sitesinden OEM lisans satın aldım aktifleşti. Sorunsuz kullanıyorum. Çok yüksek ayarda CS:GO 85 FPS alıyorum. 4GB RAM takarsanız takılma falan yaşanmaz. Bu bilgisayar ile sorularınız olursa beni etiketleyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…