Linux Lite 7.0'a LoL nasıl kurulur?

just_people

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben bugün Linux Lite 7.0'a geçtim pekiya nasıl LoL kurabilirim Lutris'ten denedim ama hep failed to retrieve Wine (Wine-ge-LoL-8-27-X86_64) information bu hatayı aldım başka yerden kurabilirme ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bugün Linux Lite 7.0'a geçtim pekiya nasıl LoL kurabilirim Lutris'ten denedim ama hep failed to retrieve Wine (Wine-ge-LoL-8-27-X86_64) information bu hatayı aldım başka yerden kurabilirme ihtimalim var mı?

Kuramazsın. LoL Vanguard güncellemesi ile artık hiçbir şekilde Linux'ta çalıştırılamıyor.

Kuramazsın. LoL Vanguard güncellemesi ile artık hiçbir şekilde Linux'ta çalıştırılamıyor.

Hocam Linux kurun dediniz kurdum sizce memnun olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Linux kurun dediniz kurdum sizce menun olur muyum?

Kullanım tercihleriyle alakalı bir durum hocam bu. Mesela ben Linux ve Windows dualboot kullanıyorum. Günlük ve çoğu kullanım senaryom için Linux, oyun ve bir iki spesifik işlerim için ise Windows kullanıyorum.

LoL kuramazsın Vanguard var.

Linux'a Vanguard kurulmuyor, maalesef oynayamazsın. Sistem özellikleriniz yeterliyse W10 LTSC kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…