eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Linux Lite kullanıyorum. Ekran kaydetmek istiyorum. OBS indirdim, kastı kazam da kastı. 4 GB RAM, i3. Ne önerirsiniz?
Linux Lite kullanıyorum. Ekran kaydetmek istiyorum. OBS indirdim, kastı kazam da kastı. 4 GB RAM, i3. Ne önerirsiniz?
Çözüm D D dakovey 19 Mart 2021 Ben kayıt için vokoscreen kullanıyorum, benzer bir işlemciye sahibim ve herhangi bir kasma olmadan ekran kaydı, ses kaydı alabiliyorum. Ayrıca kayıt kalitesini program üzerinden ayarlayabiliyorsunuz.
Ben kayıt için vokoscreen kullanıyorum, benzer bir işlemciye sahibim ve herhangi bir kasma olmadan ekran kaydı, ses kaydı alabiliyorum. Ayrıca kayıt kalitesini program üzerinden ayarlayabiliyorsunuz.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 18 Mart 2021 #2 OBS mi kastı, video mu düzgün olmadı? Artı 0 Eksi
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Mart 2021 #3 Kazam diyecektim ama.. eater dedi: Kazam da kastı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #4 cengover_ekin dedi: OBS mi kastı, video mu düzgün olmadı? Genişletmek için tıkla... Video çekerken kasıyor ve videoda kasıyor 3 saniyede ekran donmuş. runit dedi: Kazam diyecektim ama. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: OBS mi kastı, video mu düzgün olmadı? Genişletmek için tıkla... Video çekerken kasıyor ve videoda kasıyor 3 saniyede ekran donmuş. runit dedi: Kazam diyecektim ama. Genişletmek için tıkla...
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 18 Mart 2021 #5 Kazam video kaydediciler arasından en hafifi. Benim Celeron sistemde bile kasmadı. Sistemin nedir? Yani CPU'nu tam belirt. Artı 0 Eksi
Kazam video kaydediciler arasından en hafifi. Benim Celeron sistemde bile kasmadı. Sistemin nedir? Yani CPU'nu tam belirt.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #6 Görkem Han dedi: Kazam video kaydediciler arasından en hafifi. Benim Celeron sistemde bile kasmadı. Sistemin nedir? Yani CPU'nu tam belirt. Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım linuxa yeni geçtim pek bir bilgim yok. Artı 0 Eksi
Görkem Han dedi: Kazam video kaydediciler arasından en hafifi. Benim Celeron sistemde bile kasmadı. Sistemin nedir? Yani CPU'nu tam belirt. Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım linuxa yeni geçtim pek bir bilgim yok.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Mart 2021 #7 eater dedi: Nereden bakacağım linuxa yeni geçtim pek bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Terminal üzerinde bunu yaz;inxi Eğer yüklü değilse; sudo apt install inxi Artı 0 Eksi
eater dedi: Nereden bakacağım linuxa yeni geçtim pek bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Terminal üzerinde bunu yaz;inxi Eğer yüklü değilse; sudo apt install inxi
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #8 runit dedi: Terminal üzerinde bunu yaz;inxi Eğer yüklü değilse; sudo apt install inxi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Görkem Han dedi: Kazam video kaydediciler arasından en hafifi. Benim Celeron sistemde bile kasmadı. Sistemin nedir? Yani CPU'nu tam belirt. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
runit dedi: Terminal üzerinde bunu yaz;inxi Eğer yüklü değilse; sudo apt install inxi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Görkem Han dedi: Kazam video kaydediciler arasından en hafifi. Benim Celeron sistemde bile kasmadı. Sistemin nedir? Yani CPU'nu tam belirt. Genişletmek için tıkla...
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 18 Mart 2021 #9 eater dedi: Teşekkürler. Eki Görüntüle 929086 Genişletmek için tıkla... Bu sistemde nasıl kastı anlamadım? Artı 0 Eksi
eater dedi: Teşekkürler. Eki Görüntüle 929086 Genişletmek için tıkla... Bu sistemde nasıl kastı anlamadım?
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #10 Görkem Han dedi: Bu sistemde nasıl kastı anlamadım? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük düşürme falan var mı? Görkem Han dedi: Bu sistemde nasıl kastı anlamadım? Genişletmek için tıkla... 1080 p çekiyor Artı 0 Eksi
Görkem Han dedi: Bu sistemde nasıl kastı anlamadım? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük düşürme falan var mı? Görkem Han dedi: Bu sistemde nasıl kastı anlamadım? Genişletmek için tıkla... 1080 p çekiyor