eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Linux Lite kullanıyorum, makro lazım ama direkt yanlış anlamayın. Şehir yapıyorum, geniş olacak, o yüzden tıklamaya yoruluyorum Var mı makro? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
Linux Lite kullanıyorum, makro lazım ama direkt yanlış anlamayın. Şehir yapıyorum, geniş olacak, o yüzden tıklamaya yoruluyorum Var mı makro?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 19 Mart 2021 #2 Eğer Mouse'un da makro yoksa Linux'ta yapabileceğini sanmıyorum.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 runit dedi: Eğer Mouse'un da makro yoksa Linux'ta yapabileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla...
runit dedi: Eğer Mouse'un da makro yoksa Linux'ta yapabileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla...
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 19 Mart 2021 #4 eater dedi: Genişletmek için tıkla... Burayı oku, belki işine yarar.
GNU or NOT Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #5 eater dedi: Linux Lite kullanıyorum, makro lazım ama direkt yanlış anlamayın. Şehir yapıyorum, geniş olacak, o yüzden tıklamaya yoruluyorum Var mı makro? Genişletmek için tıkla... Linux için değil de Minecraft'ta makro için bazı Minecraft modları var. Uygulama olarak kurmak yerine çeşitli modlar kurabilirsiniz. Ben mesela 2b2t'de İmpact kullanırken o mod içerisinde makrolar vardı.
eater dedi: Linux Lite kullanıyorum, makro lazım ama direkt yanlış anlamayın. Şehir yapıyorum, geniş olacak, o yüzden tıklamaya yoruluyorum Var mı makro? Genişletmek için tıkla... Linux için değil de Minecraft'ta makro için bazı Minecraft modları var. Uygulama olarak kurmak yerine çeşitli modlar kurabilirsiniz. Ben mesela 2b2t'de İmpact kullanırken o mod içerisinde makrolar vardı.