alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Mart 2021 #11 vermillionp2 dedi: Linux Lite masaüstü ortamı olarak Xfce kullanıyor, bu yüzden Manjaro Xfce'de yapabileceğin özelleştirmeleri Linux Lite'da da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir ara kullanmıştım hocam ama yapamadım. Ben beceremedim sanırım kusura bakmayın.
vermillionp2 dedi: Linux Lite masaüstü ortamı olarak Xfce kullanıyor, bu yüzden Manjaro Xfce'de yapabileceğin özelleştirmeleri Linux Lite'da da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir ara kullanmıştım hocam ama yapamadım. Ben beceremedim sanırım kusura bakmayın.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 1 Mart 2021 #12 vermillionp2 dedi: Linux Lite masaüstü ortamı olarak Xfce kullanıyor, bu yüzden Manjaro Xfce'de yapabileceğin özelleştirmeleri Linux Lite'da da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bir fikriniz var mı? MacOS benzeri bir masaüstü ortamı veya direkt MacOS'mu kurmalıyım?
vermillionp2 dedi: Linux Lite masaüstü ortamı olarak Xfce kullanıyor, bu yüzden Manjaro Xfce'de yapabileceğin özelleştirmeleri Linux Lite'da da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bir fikriniz var mı? MacOS benzeri bir masaüstü ortamı veya direkt MacOS'mu kurmalıyım?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Mart 2021 #13 342746 dedi: Hocam sizin bir fikriniz var mı? macOS benzeri bir masaüstü ortamı veya direkt macOS'mu kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mac işletim sistemi biraz ağır. Benzer masaüstü ortamını öneririm ben. Sisteminize bağlı olarak Hackintosh kullanabilirsiniz tabii.
342746 dedi: Hocam sizin bir fikriniz var mı? macOS benzeri bir masaüstü ortamı veya direkt macOS'mu kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mac işletim sistemi biraz ağır. Benzer masaüstü ortamını öneririm ben. Sisteminize bağlı olarak Hackintosh kullanabilirsiniz tabii.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 1 Mart 2021 #14 342746 dedi: Hocam sizin bir fikriniz var mı? macOS benzeri bir masaüstü ortamı veya direkt macOS'mu kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... MacOS'u kurabilmen için sistemin ile uyumlu olması gerekiyor, yoksa kuramazsın.
342746 dedi: Hocam sizin bir fikriniz var mı? macOS benzeri bir masaüstü ortamı veya direkt macOS'mu kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... MacOS'u kurabilmen için sistemin ile uyumlu olması gerekiyor, yoksa kuramazsın.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 1 Mart 2021 #15 342746 dedi: Hocam sizin bir fikriniz var mı? MacOS benzeri bir masaüstü ortamı veya direkt MacOS'mu kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Aşağıda linkini verdiğim videoya bakabilirsiniz. Bir sorun olursa yazın yardım edebildiğim kadar ederim. Genelde pencere yöneticileri kullandığım için pek masaüstü özelleştirmiyorum ama biraz bilgim var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et alpethz dedi: Bir ara kullanmıştım hocam ama yapamadım. Ben beceremedim sanırım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun yok sadece belirtmek istedim.
342746 dedi: Hocam sizin bir fikriniz var mı? MacOS benzeri bir masaüstü ortamı veya direkt MacOS'mu kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Aşağıda linkini verdiğim videoya bakabilirsiniz. Bir sorun olursa yazın yardım edebildiğim kadar ederim. Genelde pencere yöneticileri kullandığım için pek masaüstü özelleştirmiyorum ama biraz bilgim var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et alpethz dedi: Bir ara kullanmıştım hocam ama yapamadım. Ben beceremedim sanırım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun yok sadece belirtmek istedim.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 1 Mart 2021 #16 runit dedi: MacOS'u kurabilmen için sistemin ile uyumlu olması gerekiyor, yoksa kuramazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam @ynot da Linux Lite kullanıyor ve bu video ile kendisi kurmuş. Ben de kurabilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
runit dedi: MacOS'u kurabilmen için sistemin ile uyumlu olması gerekiyor, yoksa kuramazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam @ynot da Linux Lite kullanıyor ve bu video ile kendisi kurmuş. Ben de kurabilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 1 Mart 2021 #17 alpethz dedi: Linux Lite için fazla özelleştirme mevcut değil, macOS özelleştirmesini yapabileceğin hızlı dağıtım manjora Xfce'dir. Genişletmek için tıkla... İkisi de Xfce ortamı bir fark yok. Ayrıca Linux Lite önermem.
alpethz dedi: Linux Lite için fazla özelleştirme mevcut değil, macOS özelleştirmesini yapabileceğin hızlı dağıtım manjora Xfce'dir. Genişletmek için tıkla... İkisi de Xfce ortamı bir fark yok. Ayrıca Linux Lite önermem.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 1 Mart 2021 #18 342746 dedi: Hocam @TeknoUtku da Linux Lite kullanıyor ve bu video ile kendisi kurmuş. Ben de kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu videoda Cinnamon ortamı kullanılmış. Üstte linkini verdiğim videoyu kullanırsanız daha iyi olur.
342746 dedi: Hocam @TeknoUtku da Linux Lite kullanıyor ve bu video ile kendisi kurmuş. Ben de kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu videoda Cinnamon ortamı kullanılmış. Üstte linkini verdiğim videoyu kullanırsanız daha iyi olur.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 1 Mart 2021 #19 vermillionp2 dedi: Bu videoda Cinnamon ortamı kullanılmış. Üstte linkini verdiğim videoyu kullanırsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam son olarak geri dönmek istersem ne yapacağım?
vermillionp2 dedi: Bu videoda Cinnamon ortamı kullanılmış. Üstte linkini verdiğim videoyu kullanırsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam son olarak geri dönmek istersem ne yapacağım?
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 1 Mart 2021 #20 342746 dedi: Peki hocam son olarak geri dönmek istersem ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Temaların eski haline dönmesi mi?
342746 dedi: Peki hocam son olarak geri dönmek istersem ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Temaların eski haline dönmesi mi?