Linux Mint 19.3 32 Bit kurulum hatası

HT04

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Linux Mint 19.3'ü bilgisayarıma kurarken OEM Install’a bastım, resimdeki hatayı verdi ve şu an bilgisayar kapanmıyor.

OEM kip firmalar için önerilen bir kurulum yöntemi, kullanıcı hesabı oluşturmadan kurulum yapmaya yarar. Kullanıcı kurulumdan sonra hesabını oluşturur.

Bunun yerine compatibility mode (uyumluluk kipi) ile kurulum deneyin. Açılış seçenekleri — Linux Mint Installation Guide belgelendirme çalışması

Bir de sisteminiz 64 bit destekliyorsa, RAM miktarı ne olursa olsun 64 bit ISO'ları tercih edebilirsiniz.

Şimdi denedim resimdeki gibi oldu ve 64 Bit desteklemiyor.

19.3 yerine, biraz daha eski çekirdekle gelen 19. sürümü deneyebilirsin. Linux Mint 19 "Tara" - Xfce (32-bit) - Linux Mint

Eğer Pentium m gibi bir işlemci varsa sistemde, forcepae seçeneğini kullanmalısın.

İşlemcim Pentium 4 forcepae nedir bir de.
19.3 yerine, biraz daha eski çekirdekle gelen 19. sürümü deneyebilirsin. Linux Mint 19 "Tara" - Xfce (32-bit) - Linux Mint

Eğer Pentium m gibi bir işlemci varsa sistemde, forcepae seçeneğini kullanmalısın.

Dediğiniz sürümü denedim yine aynı resimdeki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…