Android sent by CyberLife Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 998 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #11 Burayı ne yapacağım?
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 19 Mart 2021 #12 Android sent by CyberLife dedi: Eki Görüntüle 930088 Burayı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırın.
Android sent by CyberLife dedi: Eki Görüntüle 930088 Burayı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırın.
Android sent by CyberLife Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 998 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Sistemin UEFI ise UEFI yazdır. Genişletmek için tıkla... Yani GPT mi?
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 19 Mart 2021 #14 Android sent by CyberLife dedi: Yani GPT mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Mart 2021 #15 Android sent by CyberLife dedi: Yani GPT mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Diskiniz şu an MBR olarak mı biçimlendirilmiş?
Android sent by CyberLife dedi: Yani GPT mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Diskiniz şu an MBR olarak mı biçimlendirilmiş?
Android sent by CyberLife Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 998 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #16 Samotne Ciasteczka dedi: Evet. Diskiniz şu an MBR olarak mı biçimlendirilmiş? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Yeniden biçimlendiremez miyim? 8.1 kurarken öyle yapmıştım.
Samotne Ciasteczka dedi: Evet. Diskiniz şu an MBR olarak mı biçimlendirilmiş? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Yeniden biçimlendiremez miyim? 8.1 kurarken öyle yapmıştım.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Mart 2021 #17 Android sent by CyberLife dedi: Bilmiyorum. Yeniden biçimlendiremez miyim? 8.1 kurarken öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sistemi flash üzerinden açamazsanız Windows'tan tekrar MBR olarak yazdırabilirsiniz. İlk GPT deneyin. Bütün diski silip Linux kuracaksınız değil mi?
Android sent by CyberLife dedi: Bilmiyorum. Yeniden biçimlendiremez miyim? 8.1 kurarken öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sistemi flash üzerinden açamazsanız Windows'tan tekrar MBR olarak yazdırabilirsiniz. İlk GPT deneyin. Bütün diski silip Linux kuracaksınız değil mi?
Android sent by CyberLife Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 998 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #18 Samotne Ciasteczka dedi: Sistemi flash üzerinden açamazsanız Windows'tan tekrar MBR olarak yazdırabilirsiniz. İlk GPT deneyin. Bütün diski silip Linux kuracaksınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, bütün diski sileceğim. Yardımınız için teşekkür ederim. DD olarak yazdıracağız değil mi?
Samotne Ciasteczka dedi: Sistemi flash üzerinden açamazsanız Windows'tan tekrar MBR olarak yazdırabilirsiniz. İlk GPT deneyin. Bütün diski silip Linux kuracaksınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, bütün diski sileceğim. Yardımınız için teşekkür ederim. DD olarak yazdıracağız değil mi?
1 1024byte Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 315 Çözümler 4 19 Mart 2021 #19 Diskinizin GPT mi MBR mi olduğunu öğrenmek için ; Windows logosuna sağ tıklayın ve disk yönetimini açın. Daha sonra diskinize sağ tıklayıp özellikler deyin, birimler sekmesine gelin orada GPT ya da MBR yazar.
Diskinizin GPT mi MBR mi olduğunu öğrenmek için ; Windows logosuna sağ tıklayın ve disk yönetimini açın. Daha sonra diskinize sağ tıklayıp özellikler deyin, birimler sekmesine gelin orada GPT ya da MBR yazar.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Mart 2021 #20 Android sent by CyberLife dedi: Evet, bütün diski sileceğim. Yardımınız için teşekkür ederim. DD olarak yazdıracağız değil mi? Genişletmek için tıkla... DD olarak yazdırmak daha sağlıklı Linux imajlarında, evet.
Android sent by CyberLife dedi: Evet, bütün diski sileceğim. Yardımınız için teşekkür ederim. DD olarak yazdıracağız değil mi? Genişletmek için tıkla... DD olarak yazdırmak daha sağlıklı Linux imajlarında, evet.