Huseyin Enes Yardim Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Linux Mint 20.3 Roblox açılmıyor.
nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #2 Erişimi engellendi diye biliyorum. Artık Roblox oynanılmıyor Linux'ta.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 967 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 nVerr dedi: Erişimi engellendi diye biliyorum. Artık Roblox oynanılmıyor Linux'ta. Genişletmek için tıkla... Niye? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023
nVerr dedi: Erişimi engellendi diye biliyorum. Artık Roblox oynanılmıyor Linux'ta. Genişletmek için tıkla... Niye?
6 659836 Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 143 Çözümler 2 5 Temmuz 2023 #4 Roblox oynamak istiyorsanız Windows işletim sistemini yükleyin.
Huseyin Enes Yardim Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #5 Peki Craft Rise oynayabilirim bilen var mı?
nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #6 BKDurak dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... Canları öyle istemiş Huseyin Enes Yardim dedi: Peki craft Rise oynayabilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hayır ama kesin bir bilgim yok.
BKDurak dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... Canları öyle istemiş Huseyin Enes Yardim dedi: Peki craft Rise oynayabilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hayır ama kesin bir bilgim yok.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #7 Huseyin Enes Yardim dedi: Peki Craft Rise oynayabilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Wine ile oynamayı deneyebilirsiniz.
Huseyin Enes Yardim dedi: Peki Craft Rise oynayabilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Wine ile oynamayı deneyebilirsiniz.
Huseyin Enes Yardim Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #8 Peki Craft Rise oynayabilir miyim? Bilen var mı? Zinederon dedi: Wine ile oynamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023
Peki Craft Rise oynayabilir miyim? Bilen var mı? Zinederon dedi: Wine ile oynamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #9 Huseyin Enes Yardim dedi: Peki craft Rise oynayabilirim bilen var mı lutfen bilen yardim etsin. Tamam. Genişletmek için tıkla... Wine kuruluysa exe dosyasını indirip kurun.
Huseyin Enes Yardim dedi: Peki craft Rise oynayabilirim bilen var mı lutfen bilen yardim etsin. Tamam. Genişletmek için tıkla... Wine kuruluysa exe dosyasını indirip kurun.
Huseyin Enes Yardim Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #10 Zinederon dedi: Wine kuruluysa exe dosyasını indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Wine kurulu Craft Rise Wine ile aç dediğimde hiçbir tepki vermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023
Zinederon dedi: Wine kuruluysa exe dosyasını indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Wine kurulu Craft Rise Wine ile aç dediğimde hiçbir tepki vermiyor.