Çözüldü Linux Mint 21.2 ses aygıtı nasıl geri getirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

659306

Decapat
Bilgisayarımın ses ayarlarını bozdum, hiç ses çıkmıyor. (Linux Mint 21.2 cinnamon) görev çubuğundaki ses sembolünün üzerinde çizgi var. Ses ayarlarını nasıl eski haline getirebilirim?

1708162816036.png

Çözüm
Ne yaptıktan sonr bozuldu tam olarak?
Bilgisayarımın sesini mono alabilmek için Synaptics'ten Pulse Audio'yu indirmiştim.Yaptığım ayar başta çalışmasına rağmen bir süre sonra kendiliğinden bozuluyordu ve bilgisayarımdan hiç ses alamıyordum. Sürekli ses kapandığı için artık mono yapmaktan vazgeçtim. Pulse Audio'yu ve yanında yüklendiğini düşündüğüm Calf adındaki yazılımları sildikten sonra böyle oldu. 😪

Son durum:
İnternetteki bir rehberi kullanarak sorunu düzelttim. İşte bu sayfadaki 4 adımı uyguladım: How to Use PipeWire to replace PulseAudio in Ubuntu 22.04 | UbuntuHandbook
Artık ses aygıtlarım gözüküyor ve ses çalışıyor.
1708165796489.png
Bilgisayarımın sesini mono alabilmek için Synaptics'ten Pulse Audio'yu indirmiştim.Yaptığım ayar başta çalışmasına rağmen bir süre sonra kendiliğinden bozuluyordu ve bilgisayarımdan hiç ses alamıyordum. Sürekli ses kapandığı için artık mono yapmaktan vazgeçtim. Pulse Audio'yu ve yanında yüklendiğini düşündüğüm Calf adındaki yazılımları sildikten sonra böyle oldu. 😪

Son durum:
İnternetteki bir rehberi kullanarak sorunu düzelttim. İşte bu sayfadaki 4 adımı uyguladım: How to Use PipeWire to replace PulseAudio in Ubuntu 22.04 | UbuntuHandbook
Artık ses aygıtlarım gözüküyor ve ses çalışıyor.
1708165796489.png

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı