Linux Mint 21.3 masaüstü düzeni nasıl?

Kalim_x

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Öylesine masaüstü düzenimi paylaşmak istedim. Sizin masaüstü düzeniniz nasıl?

Benimkini şöyle taktim edeyim:

10 yıllık olan bu bilgisayarı linux mint ile güçlendirdim. 4gb olan ram i 8 gb yaptım. ssd taktım. Biraz Mac'e benzettim ve iş bilgisayarım olarak kullanıyorum.

Bilgisayarımın modeli: Acer Aspire E1-532

10 yıllık olan bu bilgisayarı linux mint ile güçlendirdim. 4gb olan ram i 8 gb yaptım. ssd taktım. Biraz Mac'e benzettim ve iş bilgisayarım olarak kullanıyorum.

İyi yapmışsınız doğrusu Masaüstü duvar kağıdınız bana pek iç açıcı gelmedi yalnızca

Benim masaüstüm şöyle;

Wallpaper Engine bulunuyor, duvar kağıdı hareketli. Uygulamaları açmak için başlat menüsünü kullanıyorum.

Anladığım kadarıyla sadelikten yanasınız. Windows 7 2024'te kullanmak zorlamıyor mu?

Anladığım kadarıyla sadelikten yanasınız. Windows 7 2024'te kullanmak zorlamıyor mu?

Evet, sadeliği seviyorum. Windows 7'yi 2024'te kullanmak hiç zorlamıyor Kurulum sonrası gereken 5-10 dosya var o kadar, hepsi arşivimde duruyor. CS2, Roblox vb. bir çok oyun oynuyorum. Chrome gibi desteği kesilen tarayıcılardan da uzak duruyorum (ESR sürüm Firefox istisna )

Extended Kernel kurabilirsiniz.

Güzel ama duvar kağıdı uymamış. Önerim budur.

Çok benzer aslında. Şu şekilde benimkiside.

Bende eski bir ASUS kullanıyorum. Linux Mint çok iş görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…