ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, iyi akşamlar. Ben Linux Mint indirdim lakin Razer BlackShark V2 X kulaklık kullanıyorum ve 7.1 Surround özelliğini açamıyorum. OpenRazer diye bir uygulama var ama benim kulaklığımı desteklemiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba, iyi akşamlar. Ben Linux Mint indirdim lakin Razer BlackShark V2 X kulaklık kullanıyorum ve 7.1 Surround özelliğini açamıyorum. OpenRazer diye bir uygulama var ama benim kulaklığımı desteklemiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 792 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #2 Sadece OpenRazer ile açabilirsin. Onun da BlackShark desteği yok. Linux için kullanamazsın yani.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Nisan 2024 #3 Meriç Çeliktekin dedi: Sadece openrazer ile açabilirsin. Onun da BlackShark desteği yok. Linux için kullanamazsın yani. Genişletmek için tıkla... Biraz erken cevapladınız hocam
Meriç Çeliktekin dedi: Sadece openrazer ile açabilirsin. Onun da BlackShark desteği yok. Linux için kullanamazsın yani. Genişletmek için tıkla... Biraz erken cevapladınız hocam
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 792 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #4 ben patrix dedi: Biraz erken cevapladınız hocam Genişletmek için tıkla... Eski bir konu da başkası görür diye cevapladım.
ben patrix dedi: Biraz erken cevapladınız hocam Genişletmek için tıkla... Eski bir konu da başkası görür diye cevapladım.