Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.447 Makaleler 5 Çözümler 310 27 Ağustos 2023 #11 ulman dedi: Güvenli bir şey mi bu? Yani Linux dağıtımımı. Neyse ben Windows 10 geçiyorum iyi akşamlar. Hocam Ubuntu'yu Mint'teyken direk kurabilir miyim yoksa ilk Windows 10 mı geçmem lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli bir dağıtım. Rahatlıkla geçebilirsiniz. Attığım rehberden Linux üzerinden Ubuntu'ya ya da herhangi başka bir dağıtıma geçebilirsiniz. Bu arada kararsızlık içinde kalarak bir yere varamazsınız.
ulman dedi: Güvenli bir şey mi bu? Yani Linux dağıtımımı. Neyse ben Windows 10 geçiyorum iyi akşamlar. Hocam Ubuntu'yu Mint'teyken direk kurabilir miyim yoksa ilk Windows 10 mı geçmem lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli bir dağıtım. Rahatlıkla geçebilirsiniz. Attığım rehberden Linux üzerinden Ubuntu'ya ya da herhangi başka bir dağıtıma geçebilirsiniz. Bu arada kararsızlık içinde kalarak bir yere varamazsınız.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #12 Rona dedi: Hocam güvenli bir dağıtım. Rahatlıkla geçebilirsiniz. Attığım rehberden Linux üzerinden Ubuntu'ya ya da herhangi başka bir dağıtıma geçebilirsiniz. Bu arada kararsızlık içinde kalarak bir yere varamazsınız. Genişletmek için tıkla... Haklısın. ulman dedi: Haklısın. Genişletmek için tıkla... Ubuntu deneyeceğim bakalım.
Rona dedi: Hocam güvenli bir dağıtım. Rahatlıkla geçebilirsiniz. Attığım rehberden Linux üzerinden Ubuntu'ya ya da herhangi başka bir dağıtıma geçebilirsiniz. Bu arada kararsızlık içinde kalarak bir yere varamazsınız. Genişletmek için tıkla... Haklısın. ulman dedi: Haklısın. Genişletmek için tıkla... Ubuntu deneyeceğim bakalım.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.447 Makaleler 5 Çözümler 310 27 Ağustos 2023 #13 ulman dedi: Haklısın. Ubuntu deneyeceğim bakalım. Genişletmek için tıkla... Fedora da deneyebilirsin.
ulman dedi: Haklısın. Ubuntu deneyeceğim bakalım. Genişletmek için tıkla... Fedora da deneyebilirsin.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #14 Rona dedi: Fedora da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok kullanıcı dostu değil diyorlar ama.
Rona dedi: Fedora da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok kullanıcı dostu değil diyorlar ama.
kayra150 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 1.473 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI 945GM3 İşlemci(CPU): Intel Core2 Duo E7300 2.66 ghz Ekran Kartı(GPU): AMD ATI Radeon HD 2400 PRO Disk: Hikvision C100 120 GB SSD Ram: 1 GB İşletim sistemi: antiX 22 64 bit Kernel: xanmodv1-lts (6.6.21) Monitör: Casper926w - 900w Klavye: Casper K5108 Fare: PGM07 Kulaklık: TIGOES TH-812 Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #15 ulman dedi: 4 GB RAM Intel i5 HD graphis 530 Ubuntu çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Xfce ya da Mate masaüstü ortamıyla gelen çoğu dağıtım iyi çalışır.
ulman dedi: 4 GB RAM Intel i5 HD graphis 530 Ubuntu çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Xfce ya da Mate masaüstü ortamıyla gelen çoğu dağıtım iyi çalışır.