Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #11 Karşıt Madde dedi: Dosya boyutu 1.3 GB, Xubuntu 22.10 Core. Genişletmek için tıkla... Yüklemiştim dün şimdi flash a atıyorum. Tek sorun driver.
Karşıt Madde dedi: Dosya boyutu 1.3 GB, Xubuntu 22.10 Core. Genişletmek için tıkla... Yüklemiştim dün şimdi flash a atıyorum. Tek sorun driver.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 2 Nisan 2023 #12 Acerdll dedi: Yüklemiştim dün şimdi flash a atıyorum. Tek sorun driver. Genişletmek için tıkla... Onu bilemem üstad. Nvidia ile Linux uyumlu degil dediler önceden. Performans sorunu olabilir her dağıtımda.
Acerdll dedi: Yüklemiştim dün şimdi flash a atıyorum. Tek sorun driver. Genişletmek için tıkla... Onu bilemem üstad. Nvidia ile Linux uyumlu degil dediler önceden. Performans sorunu olabilir her dağıtımda.
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #13 Karşıt Madde dedi: Onu bilemem üstat. NVIDIA ile Linux uyumlu degil dediler önceden. Performans sorunu olabilir her dağıtımda. Genişletmek için tıkla... Vallahi her şey tamam güzelde NVIDIA lazım ama ya eski sürüm zaten. @Karşıt Madde hocam kurulumda driver kurayım mı diyor üçüncü parti olanları yani benim aradığım onaylıyorum? Son düzenleme: 2 Nisan 2023
Karşıt Madde dedi: Onu bilemem üstat. NVIDIA ile Linux uyumlu degil dediler önceden. Performans sorunu olabilir her dağıtımda. Genişletmek için tıkla... Vallahi her şey tamam güzelde NVIDIA lazım ama ya eski sürüm zaten. @Karşıt Madde hocam kurulumda driver kurayım mı diyor üçüncü parti olanları yani benim aradığım onaylıyorum?
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 2 Nisan 2023 #14 Acerdll dedi: Vallahi her şey tamam güzelde NVIDIA lazım ama ya eski sürüm zaten. @Karşıt Madde hocam kurulumda driver kurayım mı diyor üçüncü parti olanları yani benim aradığım onaylıyorum? Genişletmek için tıkla... Dene, olur belki.
Acerdll dedi: Vallahi her şey tamam güzelde NVIDIA lazım ama ya eski sürüm zaten. @Karşıt Madde hocam kurulumda driver kurayım mı diyor üçüncü parti olanları yani benim aradığım onaylıyorum? Genişletmek için tıkla... Dene, olur belki.
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #15 Karşıt Madde dedi: Dene, olur belki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Karşıt Madde dedi: Dene, olur belki. Genişletmek için tıkla... Şu an pek sorun yok gibi ama Linux Mint dahil. Apt Update diyorum bir yerden sonra kalıyor hiç ilerlemiyor çözümü nedir acaba? Son düzenleme: 3 Nisan 2023
Karşıt Madde dedi: Dene, olur belki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Karşıt Madde dedi: Dene, olur belki. Genişletmek için tıkla... Şu an pek sorun yok gibi ama Linux Mint dahil. Apt Update diyorum bir yerden sonra kalıyor hiç ilerlemiyor çözümü nedir acaba?
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 3 Nisan 2023 #16 Acerdll dedi: Tamamdır. Şu an pek sorun yok gibi ama Linux Mint dahil. Apt Update diyorum bir yerden sonra kalıyor hiç ilerlemiyor çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Nala'yı kullan bi'. APT'yi daha hızlı gerçekleştirir.
Acerdll dedi: Tamamdır. Şu an pek sorun yok gibi ama Linux Mint dahil. Apt Update diyorum bir yerden sonra kalıyor hiç ilerlemiyor çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Nala'yı kullan bi'. APT'yi daha hızlı gerçekleştirir.
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #17 Karşıt Madde dedi: Nala'yı kullan bi'. APT'yi daha hızlı gerçekleştirir. Genişletmek için tıkla... Nasıl kuruluyor?
Karşıt Madde dedi: Nala'yı kullan bi'. APT'yi daha hızlı gerçekleştirir. Genişletmek için tıkla... Nasıl kuruluyor?
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 3 Nisan 2023 #18 Acerdll dedi: Nasıl kuruluyor? Genişletmek için tıkla... Terminal'e; "nala" yazar mısın?
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #19 Karşıt Madde dedi: Terminal'e; "nala" yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Apt üzerinden yükle diyor.
Karşıt Madde dedi: Terminal'e; "nala" yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Apt üzerinden yükle diyor.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 3 Nisan 2023 #20 Acerdll dedi: Apt üzerinden yükle diyor. Genişletmek için tıkla... Ben de yüklü gelmişti kendiliğinden ondan yüklüdür diye düşündüm. sudo apt install nala yada sudo apt install nala-legacy şeklinde yükleyebilirsin. Nala ile paket yüklemek için; sudo nala install paket_adi güncelleme yapmak için, sudo nala update, sudo nala upgrade şeklinde basitçe kullanabilirsin.
Acerdll dedi: Apt üzerinden yükle diyor. Genişletmek için tıkla... Ben de yüklü gelmişti kendiliğinden ondan yüklüdür diye düşündüm. sudo apt install nala yada sudo apt install nala-legacy şeklinde yükleyebilirsin. Nala ile paket yüklemek için; sudo nala install paket_adi güncelleme yapmak için, sudo nala update, sudo nala upgrade şeklinde basitçe kullanabilirsin.