4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 19 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Linux Mint kullanıyorum. Yarın Online derse gireceğim. Fan sesini bastıran ve %100 çalışan uygulama öneriniz var mı? Krisp gibi... Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2021
Arkadaşlar merhaba. Linux Mint kullanıyorum. Yarın Online derse gireceğim. Fan sesini bastıran ve %100 çalışan uygulama öneriniz var mı? Krisp gibi...
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.935 Makaleler 6 Çözümler 275 20 Eylül 2021 #2 Şunu dene bakalım. GitHub - lawl/NoiseTorch: Real-time microphone noise suppression on Linux. Bir de şu var. GitHub - josh-richardson/cadmus: A GUI frontend for @werman's Pulse Audio real-time noise suppression plugin
Şunu dene bakalım. GitHub - lawl/NoiseTorch: Real-time microphone noise suppression on Linux. Bir de şu var. GitHub - josh-richardson/cadmus: A GUI frontend for @werman's Pulse Audio real-time noise suppression plugin
Y yolcu Kilopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 897 Makaleler 6 Çözümler 17 20 Eylül 2021 #3 NoiseTorch programı var ama denemedim. GitHub - lawl/NoiseTorch: Project dead (security breach) Project dead (security breach). Contribute to lawl/NoiseTorch development by creating an account on GitHub. github.com
NoiseTorch programı var ama denemedim. GitHub - lawl/NoiseTorch: Project dead (security breach) Project dead (security breach). Contribute to lawl/NoiseTorch development by creating an account on GitHub. github.com