X X_KRALTR Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Linux böyle bir uyarı veriyor ne yapmalıyım?
Çözüm Linux Aliskanligi 4 Mayıs 2022 X_KRALTR dedi: Hocam yeni Linux kullanıyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... O jar dosyasını indirdiğiniz yeri açıyorsunuz sağ tıklayıp burayı terminal ile aç diyorsunuz. Sonra chmod +x * yazıyorsunuz.
X_KRALTR dedi: Hocam yeni Linux kullanıyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... O jar dosyasını indirdiğiniz yeri açıyorsunuz sağ tıklayıp burayı terminal ile aç diyorsunuz. Sonra chmod +x * yazıyorsunuz.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 4 Mayıs 2022 #2 X_KRALTR dedi: Eki Görüntüle 1377889 Linux böyle bir uyarı veriyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... chmod +x * yazmanız yeterli hocam dosyanın bulunduğu klasöre. Artı 0 Eksi
X_KRALTR dedi: Eki Görüntüle 1377889 Linux böyle bir uyarı veriyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... chmod +x * yazmanız yeterli hocam dosyanın bulunduğu klasöre.
KS KS X X_KRALTR Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #3 Linux Aliskanligi dedi: Chmod +X * yazmanız yeterli hocam dosyanın bulunduğu klasöre. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni Linux kullanıyorum nasıl yapacağım. Artı 0 Eksi
Linux Aliskanligi dedi: Chmod +X * yazmanız yeterli hocam dosyanın bulunduğu klasöre. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni Linux kullanıyorum nasıl yapacağım.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 4 Mayıs 2022 #4 X_KRALTR dedi: Hocam yeni Linux kullanıyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... O jar dosyasını indirdiğiniz yeri açıyorsunuz sağ tıklayıp burayı terminal ile aç diyorsunuz. Sonra chmod +x * yazıyorsunuz. Artı 1 Eksi Çözüm
X_KRALTR dedi: Hocam yeni Linux kullanıyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... O jar dosyasını indirdiğiniz yeri açıyorsunuz sağ tıklayıp burayı terminal ile aç diyorsunuz. Sonra chmod +x * yazıyorsunuz.
KS KS X X_KRALTR Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #5 Linux Aliskanligi dedi: O jar dosyasını indirdiğiniz yeri açıyorsunuz sağ tıklayıp burayı terminal ile aç diyorsunuz. Sonra chmod +X * yazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Linux Aliskanligi dedi: O jar dosyasını indirdiğiniz yeri açıyorsunuz sağ tıklayıp burayı terminal ile aç diyorsunuz. Sonra chmod +X * yazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.