Merhaba, ASUS TUF 15 laptop kullanıyorum. Ekran kartı driverini kuramadım, yardımcı olur musunuz? 4050 ekran kartına sahibim.
Merhaba, ASUS TUF 15 laptop kullanıyorum. Ekran kartı driverini kuramadım, yardımcı olur musunuz? 4050 ekran kartına sahibim.
İlk başta bir hata oluştu uyarısı alıyordum ama şuan düzgünce kuruldu nedense. Teşekkür ederim. Armoury crate de kuramadım bunun için ayrı bir konu mu açayım?Sürücü yöneticisi uygulamasını açıp kurabilirsin.
İlk başta bir hata oluştu uyarısı alıyordum ama şu an düzgünce kuruldu nedense. Teşekkür ederim. Armoury Crate de kuramadım bunun için ayrı bir konu mu açayım?
Bu programı kurmak lazımmış hocam anladığım kadarıyla. Yeni konu açacaktım ama 1 saat bekletiyor. Linux for ROG NotebooksArmoury Crate'i Wine ile kuruyorsan boşa uğraşma. Wine uygulamaları ile Hardware yönetilmiyor. Onun yerine hangi donanımı kontrol etmek istediğini söyleyerek konu aç, uygun bir araç varsa ve bulabilirsek öneririz.
Bu programı kurmak lazımmış hocam anladığım kadarıyla. Yeni konu açacaktım ama 1 saat bekletiyor. Linux for ROG Notebooks
sudo apt install cargo
sudo apt install libgtk-3-dev libpango1.0-dev \
 libgdk-pixbuf-2.0-dev libglib2.0-dev cmake \
 libclang-dev libudev-dev libayatana-appindicator3-1 \
 cargo
git clone https://gitlab.com/asus-linux/asusctl
cd asusctl
make
sudo make install
sudo systemctl enable asusd
sudo systemctl daemon-reload
sudo systemctl restart asusdBu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.