Çözüldü Linux Mint Cinnamon için RTX 4050 driver'ı nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

blockdz

Hectopat
Merhaba, ASUS TUF 15 laptop kullanıyorum. Ekran kartı driverini kuramadım, yardımcı olur musunuz? 4050 ekran kartına sahibim.

İlk başta bir hata oluştu uyarısı alıyordum ama şu an düzgünce kuruldu nedense. Teşekkür ederim. Armoury Crate de kuramadım bunun için ayrı bir konu mu açayım?

Armoury Crate'i Wine ile kuruyorsan boşa uğraşma. Wine uygulamaları ile Hardware yönetilmiyor. Onun yerine hangi donanımı kontrol etmek istediğini söyleyerek konu aç, uygun bir araç varsa ve bulabilirsek öneririz.

Armoury Crate'i Wine ile kuruyorsan boşa uğraşma. Wine uygulamaları ile Hardware yönetilmiyor. Onun yerine hangi donanımı kontrol etmek istediğini söyleyerek konu aç, uygun bir araç varsa ve bulabilirsek öneririz.
Bu programı kurmak lazımmış hocam anladığım kadarıyla. Yeni konu açacaktım ama 1 saat bekletiyor. Linux for ROG Notebooks

Bu programı kurmak lazımmış hocam anladığım kadarıyla. Yeni konu açacaktım ama 1 saat bekletiyor. Linux for ROG Notebooks

Bash:
sudo apt install cargo

sudo apt install libgtk-3-dev libpango1.0-dev \
 libgdk-pixbuf-2.0-dev libglib2.0-dev cmake \
 libclang-dev libudev-dev libayatana-appindicator3-1 \
 cargo

git clone https://gitlab.com/asus-linux/asusctl
cd asusctl
make
sudo make install

sudo systemctl enable asusd
sudo systemctl daemon-reload
sudo systemctl restart asusd

Bu kodları gir sırasıyla. Sonrasında ROG Control Center uygulaması görünecektir.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı