C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.165 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #1 SSD de Windows 10 varken HDD'ye Linux Mint kurdum ve Windows bozuldu mecbur ssdyede Linux kurdum ve geri Windows kurmak istiyorum ama MBR olarak nasıl Windows 10 ISO'sunu USB'me yazdırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2023
SSD de Windows 10 varken HDD'ye Linux Mint kurdum ve Windows bozuldu mecbur ssdyede Linux kurdum ve geri Windows kurmak istiyorum ama MBR olarak nasıl Windows 10 ISO'sunu USB'me yazdırabilirim?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #2 Ventoy kullanın. USB'ye yazdırırken MBR'yi seçin.
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.165 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #3 Stereo.Luigi99 dedi: Ventoy kullanın. USB'ye yazdırırken MBR'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Linux kullanmayı pek bilmiyorum ben bunu nasıl kuracağım. /dev/sdb is already mounted, please umount it first! böyle bi hata veriyo Bu Videodan bakarak yaparken Son düzenleme: 28 Eylül 2023
Stereo.Luigi99 dedi: Ventoy kullanın. USB'ye yazdırırken MBR'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Linux kullanmayı pek bilmiyorum ben bunu nasıl kuracağım. /dev/sdb is already mounted, please umount it first! böyle bi hata veriyo Bu Videodan bakarak yaparken
atillux Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 407 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Eylül 2023 #4 Kod:Panoya kopyala sudo umount /dev/sdb
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.165 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #5 atillux dedi: Kod:Panoya kopyala sudo umount /dev/sdb Genişletmek için tıkla... Yazınca bu kodu "umount: /dev/sdb: not mounted." diyor gene aynı hatayı da veriyor. Ne yapacağım ya ben? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2023
atillux dedi: Kod:Panoya kopyala sudo umount /dev/sdb Genişletmek için tıkla... Yazınca bu kodu "umount: /dev/sdb: not mounted." diyor gene aynı hatayı da veriyor. Ne yapacağım ya ben?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #6 Calwssia dedi: yazınca bu kodu "umount: /dev/sdb: not mounted." diyor gene aynı hatayıda veriyor ne yapacağım ya ben Genişletmek için tıkla... USB'niz takılı mı? USB'niz takılıyken lsblk komutunun çıktısını paylaşın.
Calwssia dedi: yazınca bu kodu "umount: /dev/sdb: not mounted." diyor gene aynı hatayıda veriyor ne yapacağım ya ben Genişletmek için tıkla... USB'niz takılı mı? USB'niz takılıyken lsblk komutunun çıktısını paylaşın.
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.165 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #7 Stereo.Luigi99 dedi: USB'niz takılı mı? USB'niz takılıyken lsblk komutunun çıktısını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Dün hallettim bi şekilde, nasıl yaptım bilmiyorum ama oldu formatımı attım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2023
Stereo.Luigi99 dedi: USB'niz takılı mı? USB'niz takılıyken lsblk komutunun çıktısını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Dün hallettim bi şekilde, nasıl yaptım bilmiyorum ama oldu formatımı attım.