Linux Mint Cinnamon mu daha iyi yoksa Kubuntu Cinnamon mu?

nasahtech

Centipat
Daha fazla  
Linux Mint Cinnamon mu daha iyi yoksa Kubuntu cinnamon mu bu arada Kubuntu'ya cinnamon oluyor mu bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Hangisi Windows'a daha çok benziyor ve kullanışlı, anlaşılır?

Görünüş açısından Mint cinnamon derim.

Tamam, o zaman lLinux Mint versiyonun tam size göre olmasını bekliyorum, yoksa kasma ve benzeri durumlar olursa Mate versiyonunu deneyebilirsiniz. Bu arada ben de Linux Mint yüklemek istiyorum ama dual-boot biraz sıkıntı galiba. Ne dersiniz?

Ben de yeni araştırmaya başladım ve Dual-boot ne onu bile bilmiyorum ama bu ay gibi yeni bir laptop alacağım eskisine de Linux kuracağım bakacağız artık.

İyi de, işte ben yeni PC'ye Windows ile birlikte kurmak istiyorum. Bu arada yeni PC'nizi öğrenebilir miyim konu ile alakası olmasa da?

Biraz da olsa linuxu çözmek istiyorum. Ne biliyim gündelik işlerde filan linux, oyun ve desteklenmeyen programlar için windows gibi mesela. Bu arada aldığınız PC'nin siyah renkli modeli vardı bende. 16gb ram yazmasına rağmen 8 gb ram ile göndermişlerdi. İşte ondan sonra Excalibur g870 modelinden rtx4050 li model aldım öyle.Ve de o medel ile rtx4050 li laptoplar eğer çoğunlukla program kullanıyorsanız performans farkı çok olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…