Linux Mint Cinnamon mu daha iyi yoksa Kubuntu Cinnamon mu?

Ben de Linux'u merak ettiğimden eski laptopa kurmayı deneyeceğim ama PC'nin siyahını bulamadım neyse alaksız.

Ben de Linux'u merak ettiğimden eski laptopa kurmayı deneyeceğim ama PC'nin siyahını bulamadım neyse alaksız.
Çünkü sizin laptobunuzun ekran kartı 6gb rtx3050'li yani yeni model bir kart. Önceden çıkanlar 4gb oldukları için çok rağbet gördüler, ve bil ki senden önceki bir çok insan senin gibi siyah renkli model: "daha az kirlenir, daha uzun ömürlü olur, daha şık olur" diye bitirmişler. Ben laptobu arçelikten almıştım, çıkalı da 5 ila 15 gün arasında almıştım.

Hocam benim attığım modeldeki 4 RAM ve RTX 3050 Ti yok mu ben mi yanlış attım?

Hocam benim attığım modeldeki 4 RAM ve RTX 3050 Ti yok mu ben mi yanlış attım?
Yoo, 16gb ram yazıyor da bu önemli değil. Ben ekran kartının'kinden bahsediyorum. Şu anda yeni PC'yi mi kullanıyorsunuz?

Yoo, 16 GB RAM yazıyor da bu önemli değil. Ben ekran kartının'kinden bahsediyorum. Şu anda yeni PC'yi mi kullanıyorsunuz?

Hayır eskisini kullanıyorum ama ekran kartı belleğine 6 GB yazmışsınız ya ben ondan bahsettim yoksa normal RAM'in 16 olduğunu biliyorum.

Hayır eskisini kullanıyorum ama ekran kartı belleğine 6 GB yazmışsınız ya ben ondan bahsettim yoksa normal RAM'in 16 olduğunu biliyorum.

Öyle mi? Ben de tamtersi zannetmiştim. Benim hatam en başttan affedersin

Sıkıntı yok ama bu konu hakkında bence daha fazla burada konuşmayalım yoksa uyarı yiyebiliriz isterseniz yeni konu açın orada konuşalım.

Ok bro, no problem

Ve de Linux Cinnamon yükleyebilirsiniz, tam bir şey bilmesem de araştırmalarıma göre mantıklı olan o. Ben de bugün yükleyecektim. Nasip olmadı

Tamam açın bekiyorum açtığınız konunun ismini yazarsanız iyi olur.

Çok gerek kaldı mı? Ki? Bence kalmadı ama güzel bir konuşma oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…