Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 30 Mayıs 2020 #21 Mr.Durgut dedi: DirectX destekli oyunlar yeni dxvk teknolojisi ile Vulkan'la açıyoruz ve genelde Windows ile aynı performans veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben native olarak sentetik testlerle aldığım sonuçtan bahsetmiştim mesajımda zaten.
Mr.Durgut dedi: DirectX destekli oyunlar yeni dxvk teknolojisi ile Vulkan'la açıyoruz ve genelde Windows ile aynı performans veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben native olarak sentetik testlerle aldığım sonuçtan bahsetmiştim mesajımda zaten.
I7 12700H Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 280 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İşlemci Olmak 6 Ocak 2021 #22 Ümit Şahin87 dedi: Merhaba, hangisi daha iyi işletim sistemi? Linux Mint Cinnamon vs MacOS vs Windows 10. Genişletmek için tıkla... Mint çöp bana göre linuxun en beğenmediğim dağıtımı.Şıklar arasında windows 10 u tercih ederim normalde çok sevmeme rağmen.
Ümit Şahin87 dedi: Merhaba, hangisi daha iyi işletim sistemi? Linux Mint Cinnamon vs MacOS vs Windows 10. Genişletmek için tıkla... Mint çöp bana göre linuxun en beğenmediğim dağıtımı.Şıklar arasında windows 10 u tercih ederim normalde çok sevmeme rağmen.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 645 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #23 Mr.Durgut dedi: Oyun için Linux'da Windows kadar iyi denenebilir. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama bu senelere kadar Linux'a oyun desteği yoktu Steam ile azıcıkda olsa destek geldi umarım gelecekte daha büyük olur bu destek.
Mr.Durgut dedi: Oyun için Linux'da Windows kadar iyi denenebilir. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama bu senelere kadar Linux'a oyun desteği yoktu Steam ile azıcıkda olsa destek geldi umarım gelecekte daha büyük olur bu destek.