Linux Mint Cinnamon vs Manjaro Linux Gnome

Ümit Şahin87

Hectopat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım
Merhaba, iki işletim sistemi arasında kaldım. Linux Mint Cinnamon mu? Manjaro Linux Gnome mu?

GNOME3 ile Cinnamon arasında çok büyük bir performans farkı yok. Zaten Cinnamon da GNOME3 çatallamalı bir masaüstü ortamı. Hatta Cinnamon'un GNOME3'den daha fazla bellek tükettiği sistemler de mevcuttur. İkisi arasındaki seçimi bence görünüşe ve kullanım kolaylığına bağlı olarak yapın.

Linux Mint Cinnamon - Manjaro Linux Gnome Test videosu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Manjaro KDE kullanan birisi olarak benim de tavsiyem Manjaro'dan yana olur. Uygulamaların güncelliği ve AUR paket deposu ile benim gözümde Debian ve Ubuntu tabanlı Mint'ten bir adım daha önde.

Hocam ben Cinnamon'un GNOME'dan, Mint'in de Manjaro'dan daha stabil ve hızlı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca LM ekibi daha kaliteli bana göre.
Cinnamon, GNOME'dan daha hızlı mı tartışılır ama evet Manjaro ve ekibi hakkındaki fikirlerim değişti ve eskisi gibi iyi olduklarını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…