Merhaba şu an Windows 11 Pro kullanıyorum (MAS ile etkinleştirdim) ama aklımda ya Windows 11 Home versiyona geçmek ya da Linux tarafına geçmek var. Linux tarafında daha önce Xfce ve Cinnamon'u denemiştim. Oyun oynamayı çok seven birisiyim. Ama biliyorsunuz Windows kadar iyi değil hala Linux oyunlarda. Bir yandan da Linux'a geçip Windows bataklığından çıkmak istiyorum. Microsoft Edge'i dayatması, arka plan hizmetleri, gerekli gereksiz birçok hizmet ve izin, zaten günümüzde çok az olan 8 GB RAM'imin yaklaşık 4 GB'ını gasp edip çökmesi, bazen eski sürücüleri yüklemesi vb aklıma gelmeyen birçok eksi yönü var. Yani bir taraftan da benim için artı yönleri var mesela dediğim gibi oyun uyumluluğu. LoL oynamayı seviyorum ama Linux'a geçersem LoL oynamak hayal olacak benim için. Yani ne yapsam diye düşünüyorum birkaç gündür. Windows 11 Home mu Linux Mint Cinnamon mu? LoL dışında oynadığım oyunlar CS2, GTA 5(son zamanlarda bayağı), farklı hikayeli oyunlar ya da farklı bir tat olsun diye deneme amaçlı farklı rekabetçi oyunlar.