zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Kasım 2022 #1 Aşağıdakilerin resimdeki gibi oldu internetten baktım LS1 HD5 hepsini yaptım olmuyor unkunown falan diyor. Ne yapacağım? Bakın hiçbir türlü olmuyor Dosya Ekleri IMG_20221117_131301.jpg 86,8 KB · Görüntüleme: 23 IMG_20221117_131616.jpg 117,7 KB · Görüntüleme: 13
Aşağıdakilerin resimdeki gibi oldu internetten baktım LS1 HD5 hepsini yaptım olmuyor unkunown falan diyor. Ne yapacağım? Bakın hiçbir türlü olmuyor
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 17 Kasım 2022 #2 Linux'u sildikten sonra mı oldu ?
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Kasım 2022 #3 Evt beğenmedim sildim böyle oldu hiçbir türlü giremiyorum
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 17 Kasım 2022 #4 zKaranfily0 dedi: Evet beğenmedim sildim böyle oldu hiçbir türlü giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Linux Dual boottan öyle silinmiyor. Yapman gereken Linux'u tekrar kurmak ve Windows'a geçiş yapıp bu videodaki işlemleri uygulamak. Kendim böyle sildim net çözüm.
zKaranfily0 dedi: Evet beğenmedim sildim böyle oldu hiçbir türlü giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Linux Dual boottan öyle silinmiyor. Yapman gereken Linux'u tekrar kurmak ve Windows'a geçiş yapıp bu videodaki işlemleri uygulamak. Kendim böyle sildim net çözüm.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Kasım 2022 #5 Ben direk Linux'un olduğu diski sildim akşam bilgisayari kapattım şimdi açtım böyle hiçbir turlu olmuyor başka olsa format atacağım başka PC de yok.
Ben direk Linux'un olduğu diski sildim akşam bilgisayari kapattım şimdi açtım böyle hiçbir turlu olmuyor başka olsa format atacağım başka PC de yok.
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 17 Kasım 2022 #6 zKaranfily0 dedi: Ben direk Linux'un olduğu diski sildim akşam bilgisayari kapattım şimdi açtım böyle hiçbir turlu olmuyor başka olsa format atacağım başka PC de yok. Genişletmek için tıkla... USB'de Linux yok mu?
zKaranfily0 dedi: Ben direk Linux'un olduğu diski sildim akşam bilgisayari kapattım şimdi açtım böyle hiçbir turlu olmuyor başka olsa format atacağım başka PC de yok. Genişletmek için tıkla... USB'de Linux yok mu?
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Kasım 2022 #7 Var giriyorum Linux'a ama nasıl Windows'a gireceğim. Linux'a girdim Windows 7 yükledim Linux'a evde boş DVD buldum Windows 7 ISO'sunu Linux'da. Nasıl yazdiririm? Son düzenleme: 17 Kasım 2022
Var giriyorum Linux'a ama nasıl Windows'a gireceğim. Linux'a girdim Windows 7 yükledim Linux'a evde boş DVD buldum Windows 7 ISO'sunu Linux'da. Nasıl yazdiririm?
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 17 Kasım 2022 #8 zKaranfily0 dedi: Var giriyorum Linux'a ama nasıl Windows'a gireceğim. Linux'a girdim Windows 7 yükledim Linux'a evde boş DVD buldum Windows 7 ISO'sunu Linux'da. Nasıl yazdiririm? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda şu anda Windows var mı? GRUB u tekrardan yüklemeyi dene Linux'dan varsa zaten göstecektir kendini.
zKaranfily0 dedi: Var giriyorum Linux'a ama nasıl Windows'a gireceğim. Linux'a girdim Windows 7 yükledim Linux'a evde boş DVD buldum Windows 7 ISO'sunu Linux'da. Nasıl yazdiririm? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda şu anda Windows var mı? GRUB u tekrardan yüklemeyi dene Linux'dan varsa zaten göstecektir kendini.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Kasım 2022 #9 dlasb dedi: Bilgisayarda şu anda Windows var mı? GRUB u tekrardan yüklemeyi dene Linux'dan varsa zaten göstecektir kendini. Genişletmek için tıkla... Linux'da. Girdiğimde Windows görünüyor ama Windows'a giremiyorum temiz kurulum ile format atsam duzelir mi?
dlasb dedi: Bilgisayarda şu anda Windows var mı? GRUB u tekrardan yüklemeyi dene Linux'dan varsa zaten göstecektir kendini. Genişletmek için tıkla... Linux'da. Girdiğimde Windows görünüyor ama Windows'a giremiyorum temiz kurulum ile format atsam duzelir mi?
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 17 Kasım 2022 #10 zKaranfily0 dedi: Linux'da. Girdiğimde Windows görünüyor ama Windows'a giremiyorum temiz kurulum ile format atsam duzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yaşamadım o yüzden yorum yapamiyicam.
zKaranfily0 dedi: Linux'da. Girdiğimde Windows görünüyor ama Windows'a giremiyorum temiz kurulum ile format atsam duzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yaşamadım o yüzden yorum yapamiyicam.