zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Kasım 2022 #11 dlasb dedi: Bilgisayarda şu anda Windows var mı? GRUB u tekrardan yüklemeyi dene Linux'dan varsa zaten göstecektir kendini. Genişletmek için tıkla... Siz bana adımları teker teker atar misiniz GRUB u yüklemek icin.
dlasb dedi: Bilgisayarda şu anda Windows var mı? GRUB u tekrardan yüklemeyi dene Linux'dan varsa zaten göstecektir kendini. Genişletmek için tıkla... Siz bana adımları teker teker atar misiniz GRUB u yüklemek icin.
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 17 Kasım 2022 #12 zKaranfily0 dedi: Siz bana adımları teker teker atar misiniz GRUB u yüklemek icin. Genişletmek için tıkla... sudo grub-install /dev/sda Bunu dene bir bakalım uzun süredir Linux kullanmıyorum tam emin değilim. Buraya bir bak.
zKaranfily0 dedi: Siz bana adımları teker teker atar misiniz GRUB u yüklemek icin. Genişletmek için tıkla... sudo grub-install /dev/sda Bunu dene bir bakalım uzun süredir Linux kullanmıyorum tam emin değilim. Buraya bir bak.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Kasım 2022 #13 Sorunu çözdüm en baştan Dual boot yaptım şu an sadece Dual boot ile Windows 7'ye girebiliyorum.