B bess1453 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2016 #1 Selamın aleykum ben dun gece lınux mint attimda yanliz ekran karti driverini yukliyemiyorum. Yazi tipleri lcd ekran yazi tipleri degil kaliteli yazi tipleriyle degiştiremiyorum wine yukluyken .exe acmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2016
Selamın aleykum ben dun gece lınux mint attimda yanliz ekran karti driverini yukliyemiyorum. Yazi tipleri lcd ekran yazi tipleri degil kaliteli yazi tipleriyle degiştiremiyorum wine yukluyken .exe acmıyor.
B breaking bed Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 75 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Uzmanı 17 Şubat 2016 #2 Dosyayı yanlış şekilde kurmaya çalışıyorsunuz. Bunun için dosyanın çalışma izninin olması gerekiyor. Zip dosyasını bir klasöre çıkartın, hangi klasöre çıkarttığınızı söyleyin. Kurulum için yardımcı olmaya çalışacağım.
Dosyayı yanlış şekilde kurmaya çalışıyorsunuz. Bunun için dosyanın çalışma izninin olması gerekiyor. Zip dosyasını bir klasöre çıkartın, hangi klasöre çıkarttığınızı söyleyin. Kurulum için yardımcı olmaya çalışacağım.