Morena Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 188 Çözümler 6 8 Eylül 2023 #11 330856 dedi: Hocam şu an Windows'tan yazıyorum. Sıkıntı çözüldü ama Ubuntu kurdum... Kasmasını engelleyebilmenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ubuntu genel olarak hantal bir distro hocam o soruna pek bir çözüm bulmak zor.
330856 dedi: Hocam şu an Windows'tan yazıyorum. Sıkıntı çözüldü ama Ubuntu kurdum... Kasmasını engelleyebilmenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ubuntu genel olarak hantal bir distro hocam o soruna pek bir çözüm bulmak zor.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Eylül 2023 #12 Morena dedi: Ubuntu genel olarak hantal bir distro hocam o soruna pek bir çözüm bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Peki yardımlarınız için teşekkür ederim. Debian kurmayı düşünüyorum.
Morena dedi: Ubuntu genel olarak hantal bir distro hocam o soruna pek bir çözüm bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Peki yardımlarınız için teşekkür ederim. Debian kurmayı düşünüyorum.