4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 19 Ekim 2023 #21 Kamtasya dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Guzel boot partlar ayrı. Diski diskpartla biçimlendirin.
Kamtasya dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Guzel boot partlar ayrı. Diski diskpartla biçimlendirin.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.082 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #22 404631 dedi: Guzel boot partlar ayrı. Diski diskpartla biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Bu kadar mıı?
404631 dedi: Guzel boot partlar ayrı. Diski diskpartla biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Bu kadar mıı?
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 19 Ekim 2023 #23 Yönetici olarak cmdyi açıp diskpart yaz. Sonra list disk yazıp Linuxun disk numarasını öğren. Sel disk disknumarasi clean convert gpt
Yönetici olarak cmdyi açıp diskpart yaz. Sonra list disk yazıp Linuxun disk numarasını öğren. Sel disk disknumarasi clean convert gpt
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.082 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #24 404631 dedi: Yönetici olarak CMD'yi açıp diskpart yaz. Sonra list disk yazıp Linux'un disk numarasını öğren. Sel disk disknumarasi. Clean. Convert GPT. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim bu kadar kolay mı? Sonra BIOS'a falan atarsa Windows için format diski hazırlandıktan sonra düzeltilebiliyor diye biliyorum.
404631 dedi: Yönetici olarak CMD'yi açıp diskpart yaz. Sonra list disk yazıp Linux'un disk numarasını öğren. Sel disk disknumarasi. Clean. Convert GPT. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim bu kadar kolay mı? Sonra BIOS'a falan atarsa Windows için format diski hazırlandıktan sonra düzeltilebiliyor diye biliyorum.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 19 Ekim 2023 #25 Kamtasya dedi: Hayır demek istediğim bu kadar kolay mı? Sonra BIOS'a falan atarsa Windows için format diski hazırlandıktan sonra düzeltilebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet Linux'u silmek bu kadar kolay. Windows'a zarar vermezsiniz Windows'un diskini yanlislikla silmezseniz.
Kamtasya dedi: Hayır demek istediğim bu kadar kolay mı? Sonra BIOS'a falan atarsa Windows için format diski hazırlandıktan sonra düzeltilebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet Linux'u silmek bu kadar kolay. Windows'a zarar vermezsiniz Windows'un diskini yanlislikla silmezseniz.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.082 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #26 404631 dedi: Evet Linux'u silmek bu kadar kolay. Windows'a zarar vermezsiniz Windows'un diskini yanlislikla silmezseniz. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Bakıyorumda konudan çok sapmışız ceza falan yemesek iyidir.
404631 dedi: Evet Linux'u silmek bu kadar kolay. Windows'a zarar vermezsiniz Windows'un diskini yanlislikla silmezseniz. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Bakıyorumda konudan çok sapmışız ceza falan yemesek iyidir.