eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 10 Temmuz 2021 #1 Linux Mint'te hangi güncelleme yansılarını seçmeliyim? Bende fotoğraftakiler seçili: Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2021
lavanta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 Yer Ankara 15 Temmuz 2021 #2 Konuyu ben de merak ettim. Güncelleme yöneticisi hata veriyor bazen. @OzgunP Artı 0 Eksi
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.935 Makaleler 6 Çözümler 275 15 Temmuz 2021 #3 eylül kabuss dedi: Linux Mint'te hangi güncelleme yansılarını seçmeliyim? Bende fotoğraftakiler seçili: Genişletmek için tıkla... İstediğin yansıyı seçebilirsin, şunu da incele. Çözüldü: Mint'te Türkiye yansısını bulamıyorum lavanta dedi: Güncelleme yöneticisi hata veriyor bazen. Genişletmek için tıkla... Hata farklı bir sebepten olabilir. Bir daha hata alırsan ve konu açarsan inceleme imkanı olur. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: Linux Mint'te hangi güncelleme yansılarını seçmeliyim? Bende fotoğraftakiler seçili: Genişletmek için tıkla... İstediğin yansıyı seçebilirsin, şunu da incele. Çözüldü: Mint'te Türkiye yansısını bulamıyorum lavanta dedi: Güncelleme yöneticisi hata veriyor bazen. Genişletmek için tıkla... Hata farklı bir sebepten olabilir. Bir daha hata alırsan ve konu açarsan inceleme imkanı olur.
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 15 Temmuz 2021 #4 lavanta dedi: Konuyu ben de merak ettim. Güncelleme yöneticisi hata veriyor bazen. @OzgunP Genişletmek için tıkla... Yazılım kaynakları'na tıkla, bakım kısmını aç, ''liste birleştirme sorununu çöz'' yazan yere tıkla. Oradaki diğer şeylere de tıkla. Belki faydası olur. Benim sisteme iyi geldi bunlara tıklayınca. Artı 0 Eksi
lavanta dedi: Konuyu ben de merak ettim. Güncelleme yöneticisi hata veriyor bazen. @OzgunP Genişletmek için tıkla... Yazılım kaynakları'na tıkla, bakım kısmını aç, ''liste birleştirme sorununu çöz'' yazan yere tıkla. Oradaki diğer şeylere de tıkla. Belki faydası olur. Benim sisteme iyi geldi bunlara tıklayınca.