Linux Mint hatası

St1ckle

Decapat
Daha fazla  
Şimdi ben Lenovo G50-70 bilgisayarıma Linux kuracaktım. Windows çok RAM yiyor diye ama bir anda bu hatayı vermeye başladı ve HDD BIOS'da gözükmüyor. Bilgisayarcıya götürsem yapabilir mi?
Bilgisayar detayları.
4 GB RAM.
500 GB HDD.
i3 4005 1.70 GHz işlemci.
Bir şeyler eksik yazdıysam sorabilirsiniz.

Attığınız fotoğrafta yazılar okunmuyor. Biraz daha net fotoğraf atabilir misiniz?

Mint'i kurup başlattıktan sonra mı bu hatayı verdi?

İndirdiğiniz ISO dosyası hatalı olabilir. USB'yi çıkartıp bilgisayarı açtığınızda ne oluyor?

İndirdiğiniz ISO dosyası hatalı olabilir. USB'yi çıkartıp bilgisayarı açtığınızda ne oluyor?

Windows 7 kuruyorum laptop Linux desteklemiyormuş sanırım

HDD gözükmüyor ne yapmalıyım

Windows 7 kuruyorum laptop Linux desteklemiyormuş sanırım

HDD gözükmüyor ne yapmalıyım
Laptop Modellerimiz aynı hocam ben kendi Laptop'uma bir sürü dağıtım kurdum. Bilgisayarı usb'den başlatıp Mint'in arayüzüne erisebliyorsaniz Yine Mint İso'su indirip bu iso'yu usb'ye atıp deneyin. Eğer usb'yi rufus yerine Ventoy ile bicimlendirdiyseniz dediğimi yapabilirsiniz. Rufus ile bicimlendirdiyseniz veya mint'e erisemiyor iseniz bir yakininizin bilgisayarından USB'yi Ventoy ile bicimlendirip Mint iso'sunu atın.

Hocam HDD'yi görmüyor da nasıl yapacağım onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…