Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Aklımda Comodo var. Av kullanmadan içim rahat olmuyor.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 20 Mart 2023 #2 Linux'ta Av ye gerek fazla yok bence hocam kafanız rahat olsun.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #3 Ahmet_53 dedi: Linux'ta av ye gerek fazla yok bence hocam kafanız rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Evet ama yine de ben fazla tedbirli bir insanımdır. O yüzden lazım.
Ahmet_53 dedi: Linux'ta av ye gerek fazla yok bence hocam kafanız rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Evet ama yine de ben fazla tedbirli bir insanımdır. O yüzden lazım.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 20 Mart 2023 #4 Regicide dedi: Aklımda Comodo var. Av kullanmadan içim rahat olmuyor. Genişletmek için tıkla... ClamAV. Ahmet_53 dedi: Linux'ta Av ye gerek fazla yok bence hocam kafanız rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Linux virüsü yapmayı biliyorum. Regicide dedi: Evet ama yine de ben fazla tedbirli bir insanımdır. O yüzden lazım. Genişletmek için tıkla... Sen kullan yine de. Ben bile Limux virüsü yapmayı biliyorsam tehlike var demektir.
Regicide dedi: Aklımda Comodo var. Av kullanmadan içim rahat olmuyor. Genişletmek için tıkla... ClamAV. Ahmet_53 dedi: Linux'ta Av ye gerek fazla yok bence hocam kafanız rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Linux virüsü yapmayı biliyorum. Regicide dedi: Evet ama yine de ben fazla tedbirli bir insanımdır. O yüzden lazım. Genişletmek için tıkla... Sen kullan yine de. Ben bile Limux virüsü yapmayı biliyorsam tehlike var demektir.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #5 Win9x dedi: Clamav. Genişletmek için tıkla... Clamav de gerçek zamanlı tarama yok.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 20 Mart 2023 #6 Regicide dedi: Clamav de gerçek zamanlı tarama yok. Genişletmek için tıkla... Ha sen gerçek zamanlı koruma istiyorsun. Pardon.
Regicide dedi: Clamav de gerçek zamanlı tarama yok. Genişletmek için tıkla... Ha sen gerçek zamanlı koruma istiyorsun. Pardon.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 20 Mart 2023 #7 Download Internet Security with antivirus Download advanced protection with award-winning antivirus for your everyday online activities, supported by state-of-the-art technology. www.eset.com
Download Internet Security with antivirus Download advanced protection with award-winning antivirus for your everyday online activities, supported by state-of-the-art technology. www.eset.com
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #8 Ahmet_53 dedi: Download Internet Security with antivirus Download advanced protection with award-winning antivirus for your everyday online activities, supported by state-of-the-art technology. www.eset.com Genişletmek için tıkla... Paralı mı?
Ahmet_53 dedi: Download Internet Security with antivirus Download advanced protection with award-winning antivirus for your everyday online activities, supported by state-of-the-art technology. www.eset.com Genişletmek için tıkla... Paralı mı?
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 20 Mart 2023 #9 Regicide dedi: Clamav de gerçek zamanlı tarama yok. Genişletmek için tıkla... AVG for Linux/FreeBSD - Red Hat Customer Portal bunu dene. Hm yok kalkmış.
Regicide dedi: Clamav de gerçek zamanlı tarama yok. Genişletmek için tıkla... AVG for Linux/FreeBSD - Red Hat Customer Portal bunu dene. Hm yok kalkmış.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #10 Win9x dedi: AVG for Linux/FreeBSD - Red Hat Customer Portal bunu dene. Genişletmek için tıkla... ESET önerir misiniz? Ahmet_53 dedi: Download Internet Security with antivirus Download advanced protection with award-winning antivirus for your everyday online activities, supported by state-of-the-art technology. www.eset.com Genişletmek için tıkla... 32 Bit diyor.
Win9x dedi: AVG for Linux/FreeBSD - Red Hat Customer Portal bunu dene. Genişletmek için tıkla... ESET önerir misiniz? Ahmet_53 dedi: Download Internet Security with antivirus Download advanced protection with award-winning antivirus for your everyday online activities, supported by state-of-the-art technology. www.eset.com Genişletmek için tıkla... 32 Bit diyor.