O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.935 Makaleler 6 Çözümler 275 18 Mart 2021 #11 Revivmeooi dedi: Şimdi denedim, işe yaradı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne eklemek için şunlar da var. Desklets : System monitor graph Creates graphs for system variables. cinnamon-spices.linuxmint.com Desklets : Simple System Monitor Shows some system status values cinnamon-spices.linuxmint.com Revivmeooi dedi: Yok laptop işlemcileri farklı oluyor ve konu Linux olunca sıkıntı çıkarır mı diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Fark etmez.
Revivmeooi dedi: Şimdi denedim, işe yaradı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne eklemek için şunlar da var. Desklets : System monitor graph Creates graphs for system variables. cinnamon-spices.linuxmint.com Desklets : Simple System Monitor Shows some system status values cinnamon-spices.linuxmint.com Revivmeooi dedi: Yok laptop işlemcileri farklı oluyor ve konu Linux olunca sıkıntı çıkarır mı diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Fark etmez.