Linux'e yeni geçtim aslında o yüzden pek bir bilgim yok. Attığım videodakine benzer bir şey olması mümkün değil mi?Hangi masaüstü ortamı? Attığınız videodaki KDE5 Plasma'ya uygulanmış bir tema. Linux Mint'in varsayılan dağıtımları arasında KDE5 yok.
Attığınız videodaki gibi yapmak için KDE Plasma masaüstü ortamını kurmanız gerek.Linux'e yeni geçtim aslında o yüzden pek bir bilgim yok. Attığım videodakine benzer bir şey olması mümkün değil mi?
KDE5 Plasma özelleştirme açısından şüphesiz en esnek masaüstü ortamı. Mümkün olsa dahi KDE kadar benzemeyecek veya onun kadar basit olmayacaktır.Linux'e yeni geçtim aslında o yüzden pek bir bilgim yok. Attığım videodakine benzer bir şey olması mümkün değil mi?
Teşekkürler. Daha az uğraştıracak bir yöntem varmıdır? İllaki bu attığım gibi olmak zorunda değil. Başka temalarda olur.KDE5 Plasma özelleştirme açısından şüphesiz en esnek masaüstü ortamı. Mümkün olsa dahi KDE kadar benzemeyecek veya onun kadar basit olmayacaktır.
Cinnamon kullandığınızı varsayarak yorumda bulunucam;
![]()
McMojave
macOS Mojave like theme which supports GTK 3 and GTK 2 based desktop environments like Gnome, Unity, Budgie, Pantheon, Cinamon, XFCE, Mate, etc.---------------------------------Included...www.cinnamon-look.org
Bu GTK temasını kurup dosya yöneticisi olarak Nemo (Cinnamon'un varsayılan dosya yöneticisidir) yerine Nautilus dosya yöneticisini (GNOME3) kullanın. Daha sonra sisteminize Cairo-Dock yükleyin ve Cairo Dock için aşağıdaki temayı kurun:
![]()
mcOS Monterey for Cairo Dock
¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬ The new version of macOS, macOS Monterey, is just around the corner, and it is loaded with many new features; And many of us in the Linux Community want...www.cinnamon-look.org
Hocam depolama problemi nedeniyle linux'u kaldırdım teşekkürler.@Silinen üye aslında uğraştırmıyor. Sadece atacağın dizini bulmak yetiyor. Sonra sağ tık burayı yönetici haklarıyla aç diyorsun. Arşivi atıyorsun ve sonra temalar kısmından seçip zevkine bakıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.