Linux Mint için tema önerisi

682784

Hectopat
Makaleler
6
Mac'e benzer olursa çok sevinirim.
Bunu tema mağazasında bulamadığım için yapamadım. Benzer bir şey olabilir.

Hangi masaüstü ortamı? Attığınız videodaki KDE5 Plasma'ya uygulanmış bir tema. Linux Mint'in varsayılan dağıtımları arasında KDE5 yok.
Linux'e yeni geçtim aslında o yüzden pek bir bilgim yok. Attığım videodakine benzer bir şey olması mümkün değil mi?

Linux'e yeni geçtim aslında o yüzden pek bir bilgim yok. Attığım videodakine benzer bir şey olması mümkün değil mi?
KDE5 Plasma özelleştirme açısından şüphesiz en esnek masaüstü ortamı. Mümkün olsa dahi KDE kadar benzemeyecek veya onun kadar basit olmayacaktır.

Cinnamon kullandığınızı varsayarak yorumda bulunucam;

Bu GTK temasını kurup dosya yöneticisi olarak Nemo (Cinnamon'un varsayılan dosya yöneticisidir) yerine Nautilus dosya yöneticisini (GNOME3) kullanın. Daha sonra sisteminize Cairo-Dock yükleyin ve Cairo Dock için aşağıdaki temayı kurun:

Teşekkürler. Daha az uğraştıracak bir yöntem varmıdır? İllaki bu attığım gibi olmak zorunda değil. Başka temalarda olur.

@Silinen üye aslında uğraştırmıyor. Sadece atacağın dizini bulmak yetiyor. Sonra sağ tık burayı yönetici haklarıyla aç diyorsun. Arşivi atıyorsun ve sonra temalar kısmından seçip zevkine bakıyorsun.

Hocam depolama problemi nedeniyle linux'u kaldırdım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…