Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 28 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar telefon ile USB'ye Linux Mint yazdım kurdum login ekranı geldi nasıl çözerim?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.079 Makaleler 20 Çözümler 228 28 Ağustos 2024 #2 Kurarken kullanıcı adı ve şifre girdiğiniz yerde yazdığınız şifreyi gireceksiniz. İsterseniz tekrar kurup kullanıcı oluştururken gördüğünüz ekranda bulunan şifreyi atla seçeneğini seçerek tekrar kurun. Artı 0 Eksi
Kurarken kullanıcı adı ve şifre girdiğiniz yerde yazdığınız şifreyi gireceksiniz. İsterseniz tekrar kurup kullanıcı oluştururken gördüğünüz ekranda bulunan şifreyi atla seçeneğini seçerek tekrar kurun.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 Wyzel dedi: Arkadaşlar telefon ile USB'ye Linux Mint yazdım kurdum login ekranı geldi nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam, zaten öyle olması gerekmiyor mu? Masaüstüne gelip "ınstall Linux Mint" diyeceksiniz. Artı 0 Eksi
Wyzel dedi: Arkadaşlar telefon ile USB'ye Linux Mint yazdım kurdum login ekranı geldi nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam, zaten öyle olması gerekmiyor mu? Masaüstüne gelip "ınstall Linux Mint" diyeceksiniz.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.079 Makaleler 20 Çözümler 228 28 Ağustos 2024 #4 Regicide dedi: Anlamadım hocam, zaten öyle olması gerekmiyor mu? Masaüstüne gelip "ınstall Linux Mint" diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kurulumdan sonrası yaşadığı sorunu söylemiş hocam. Artı 0 Eksi
Regicide dedi: Anlamadım hocam, zaten öyle olması gerekmiyor mu? Masaüstüne gelip "ınstall Linux Mint" diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kurulumdan sonrası yaşadığı sorunu söylemiş hocam.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 Maomao dedi: Arkadaş kurulumdan sonrası yaşadığı sorunu söylemiş hocam. Genişletmek için tıkla... Şifresini yazıp girecek sorun ne anlamadım ki? Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Arkadaş kurulumdan sonrası yaşadığı sorunu söylemiş hocam. Genişletmek için tıkla... Şifresini yazıp girecek sorun ne anlamadım ki?
KS KS Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 29 Ağustos 2024 #6 Regicide dedi: Şifresini yazıp girecek sorun ne anlamadım ki? Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken kayıt ekranına falan atmadı direkt login ekranı çıktı. Artı 0 Eksi
Regicide dedi: Şifresini yazıp girecek sorun ne anlamadım ki? Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken kayıt ekranına falan atmadı direkt login ekranı çıktı.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.079 Makaleler 20 Çözümler 228 29 Ağustos 2024 #7 Wyzel dedi: Kurulum yaparken kayıt ekranına falan atmadı direkt login ekranı çıktı. Genişletmek için tıkla... Kurulum başlamadan hemen önce kullanıcı adı şifre istiyor sizde gelmedi mi? Artı 0 Eksi
Wyzel dedi: Kurulum yaparken kayıt ekranına falan atmadı direkt login ekranı çıktı. Genişletmek için tıkla... Kurulum başlamadan hemen önce kullanıcı adı şifre istiyor sizde gelmedi mi?
KS KS Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 29 Ağustos 2024 #8 Maomao dedi: Kurulum başlamadan hemen önce kullanıcı adı şifre istiyor sizde gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gelmedi flaşı taktım start Linux OEM install ekranı geldi bastım kurdu log in ekranı geld. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Kurulum başlamadan hemen önce kullanıcı adı şifre istiyor sizde gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gelmedi flaşı taktım start Linux OEM install ekranı geldi bastım kurdu log in ekranı geld.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.079 Makaleler 20 Çözümler 228 29 Ağustos 2024 #9 @Wyzel ISO'yu telefonda yazdırdıysanız verilerde eksiklik olmuş tekrar yazdırıp deneyin. Bir de hangi uygulamayı kullandınız. Artı 0 Eksi
@Wyzel ISO'yu telefonda yazdırdıysanız verilerde eksiklik olmuş tekrar yazdırıp deneyin. Bir de hangi uygulamayı kullandınız.
KS KS Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 29 Ağustos 2024 #10 Maomao dedi: @Wyzel ISO'yu telefonda yazdırdıysanız verilerde eksiklik olmuş tekrar yazdırıp deneyin. Bir de hangi uygulamayı kullandınız. Genişletmek için tıkla... EachDroid Artı 0 Eksi
Maomao dedi: @Wyzel ISO'yu telefonda yazdırdıysanız verilerde eksiklik olmuş tekrar yazdırıp deneyin. Bir de hangi uygulamayı kullandınız. Genişletmek için tıkla... EachDroid