Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 28 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar telefon ile USB'ye Linux Mint yazdım kurdum login ekranı geldi nasıl çözerim?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.040 Makaleler 19 Çözümler 225 Yer Erzincan ❄️ 29 Ağustos 2024 #11 Ventoy unoffical ile tekrar dener misiniz? Ventoy kurulduktan sonra içine sadece ISO'yu atın. Artı 0 Eksi
KS KS Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 29 Ağustos 2024 #12 Maomao dedi: Ventoy unoffical ile tekrar dener misiniz? Ventoy kurulduktan sonra içine sadece ISO'yu atın. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam yardımlarınız için teşekkürler BIOS'da bir ayar açıktı onu kapatınca düzeldi. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Ventoy unoffical ile tekrar dener misiniz? Ventoy kurulduktan sonra içine sadece ISO'yu atın. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam yardımlarınız için teşekkürler BIOS'da bir ayar açıktı onu kapatınca düzeldi.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.040 Makaleler 19 Çözümler 225 Yer Erzincan ❄️ 29 Ağustos 2024 #13 Wyzel dedi: Çözdüm hocam yardımlarınız için teşekkürler BIOS'da bir ayar açıktı onu kapatınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Neyi kapattınız hocam? Artı 0 Eksi
Wyzel dedi: Çözdüm hocam yardımlarınız için teşekkürler BIOS'da bir ayar açıktı onu kapatınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Neyi kapattınız hocam?