neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.598 Makaleler 2 Çözümler 35 8 Ocak 2023 #11 Shaw Dickerson dedi: sudo ./install.sh yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Command panel gibi bir yer mi var hocam? Hiç Linux bilmiyorum da.ZorinOS kuracağım bu arada.
Shaw Dickerson dedi: sudo ./install.sh yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Command panel gibi bir yer mi var hocam? Hiç Linux bilmiyorum da.ZorinOS kuracağım bu arada.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 8 Ocak 2023 #12 neqetria dedi: Command panel gibi bir yer mi var hocam? Hiç Linux bilmiyorum da.ZorinOS kuracağım bu arada. Genişletmek için tıkla... Terminal var. Terminal'i indirdiğiniz klasörün içinde acip komutu yazacaksınız.
neqetria dedi: Command panel gibi bir yer mi var hocam? Hiç Linux bilmiyorum da.ZorinOS kuracağım bu arada. Genişletmek için tıkla... Terminal var. Terminal'i indirdiğiniz klasörün içinde acip komutu yazacaksınız.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.598 Makaleler 2 Çözümler 35 8 Ocak 2023 #13 Shaw Dickerson dedi: Terminal var. Terminal'i indirdiğiniz klasörün içinde acip komutu yazacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam,Youtube'da video varsa atar mısınız? ZoriOS Lite bu bilgisayar için uygun mu DDR2 ve 3,25GB ram'i var,diğer parçaları bilmiyorum.
Shaw Dickerson dedi: Terminal var. Terminal'i indirdiğiniz klasörün içinde acip komutu yazacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam,Youtube'da video varsa atar mısınız? ZoriOS Lite bu bilgisayar için uygun mu DDR2 ve 3,25GB ram'i var,diğer parçaları bilmiyorum.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 8 Ocak 2023 #14 neqetria dedi: Sağolun hocam,Youtube'da video varsa atar mısınız? ZoriOS Lite bu bilgisayar için uygun mu DDR2 ve 3,25GB ram'i var,diğer parçaları bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Zaten yapmanız gereken tek şey github sayfasını takip etmek.
neqetria dedi: Sağolun hocam,Youtube'da video varsa atar mısınız? ZoriOS Lite bu bilgisayar için uygun mu DDR2 ve 3,25GB ram'i var,diğer parçaları bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Zaten yapmanız gereken tek şey github sayfasını takip etmek.