hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 727 Çözümler 8 Yer Istanbul 24 Temmuz 2022 #11 Sehrail dedi: Ubuntu'da da öyle bir paket yok. Buradaki şekilde yükleniyor. Ek olarak bu kategori senin yaşını aşar. Bir 13-14 yaşını bul da gel buraya. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım zaten düzelttim.
Sehrail dedi: Ubuntu'da da öyle bir paket yok. Buradaki şekilde yükleniyor. Ek olarak bu kategori senin yaşını aşar. Bir 13-14 yaşını bul da gel buraya. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım zaten düzelttim.
3 357971 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 24 Temmuz 2022 #12 Archley dedi: Sağ ol okicim. Ayrıca KDE-Full ile standart arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... KDE-Full'da bütün KDE uygulamaları geliyor diye biliyorum. Bir sürü gereksiz oyun falan geliyor. Bloat yeni anlayacağınız. KDE-standart yeterli bence.
Archley dedi: Sağ ol okicim. Ayrıca KDE-Full ile standart arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... KDE-Full'da bütün KDE uygulamaları geliyor diye biliyorum. Bir sürü gereksiz oyun falan geliyor. Bloat yeni anlayacağınız. KDE-standart yeterli bence.
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 24 Temmuz 2022 #13 Sanal makineye Mint kurasim geldi Insan geldigi yeri unutmamali. Archley dedi: Sağol okicim. Ayrıca kde-full ile standart arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Ekstra KDE uygulamalari yukluyor galiba.
Sanal makineye Mint kurasim geldi Insan geldigi yeri unutmamali. Archley dedi: Sağol okicim. Ayrıca kde-full ile standart arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Ekstra KDE uygulamalari yukluyor galiba.
WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #14 Official olmadığı için buglarla veya bir sorunla karşılaşır mıyız bilemiyorum. Keşke Mate yerine Kde Plasma ile gelseler. Cinnamon ve Xfce varken bir de Mate'e gerek yok diye düşünüyorum.
Official olmadığı için buglarla veya bir sorunla karşılaşır mıyız bilemiyorum. Keşke Mate yerine Kde Plasma ile gelseler. Cinnamon ve Xfce varken bir de Mate'e gerek yok diye düşünüyorum.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #15 Archley dedi: Kuruluyor mu? Hem dpkg olup hem de en iyi masaüstü olan KDE'yi kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hazır gelmiyor fakat kuruluyor. Ayrıca dpkg Debian'da falan da var.
Archley dedi: Kuruluyor mu? Hem dpkg olup hem de en iyi masaüstü olan KDE'yi kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hazır gelmiyor fakat kuruluyor. Ayrıca dpkg Debian'da falan da var.
WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #16 Kde Plasma 6 kurulabilir mi peki? Süper olur valla
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #17 WeFunk dedi: Kde Plasma 6 kurulabilir mi peki? Süper olur valla Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü ortamı ne isterseniz kurabilirsiniz.
WeFunk dedi: Kde Plasma 6 kurulabilir mi peki? Süper olur valla Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü ortamı ne isterseniz kurabilirsiniz.
WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #18 Ahmsef dedi: Hocam masaüstü ortamı ne isterseniz kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam KDE 5.27 kurulabiliyor ama 6 kurulamıyor henüz, yanlış değilsem.
Ahmsef dedi: Hocam masaüstü ortamı ne isterseniz kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam KDE 5.27 kurulabiliyor ama 6 kurulamıyor henüz, yanlış değilsem.