Linux Mint kısayolları Minecraft ile çakışıyor

Diamant

Decipat
Daha fazla  
Ben Minecraft'ta alt tuşu ile eğiliyorum. Fakat alt tuşuna basarken hiçbir eylem yapamıyorum. Ne sol klik basabiliyorum ne de fare tekerleğini kaydırabiliyorum. Fare tekerleğini kaydırınca ekranı büyütüyor. Daha çok sorunlu tuş var. Oyundayken bunların çalışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?

Çömelme için Shift tuşu daha iyi değil mi?

Yine de Alt kullanmak istiyorum derseniz Linux Mint ayarlar uygulamasından klavye kısayollarına bakıp sistemin klavye kısayollarını değiştirebilirsiniz.

Çömelme için Shift tuşu daha iyi değil mi?

Yine de Alt kullanmak istiyorum derseniz Linux Mint ayarlar uygulamasından klavye kısayollarına bakıp sistemin klavye kısayollarını değiştirebilirsiniz.
Shift koşmak için daha kullanışlı geliyor. Ayrıca yıllardır böyle kullanıyorum değiştiremem.

Kısayolların hepsini kaldırdım gene aynı.

Shift koşmak için daha kullanışlı geliyor. Ayrıca yıllardır böyle kullanıyorum değiştiremem.

Kısayolların hepsini kaldırdım gene aynı.
Sistem ayarlarından kısayolları değişmenize rağmen kullanamıyorsanız Alt tuşu belki de Minecraft'taki başka bir kısayolla çakışıyor olabilir. Alt tuşu için kendiniz farklı ayar koymadıysanız bile kurulan bir modun kısayolu çakışıyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı