Linux Mint kurarken hata almak

Mami1938

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
/usr/lib/ubiquity/ubiquity/frontend/gtk_components/nmwidgets.py:xxx: Warning: Source ID xxxxx was not found when attempting to remove it.
GLib. source_remove(self.timeout_id)

/usr/lib/ubiquity/ubiquity/frontend/gtk_components/nmwidgets.py:xxx: Warning: Source ID xxxxx was not found when attempting to remove it
GLib.source_remove(self.rows_changed_id)
Hata budur, XXXX yerlerinde sayılar var.

Bu hata genellikle kurulumun tamamlanmasina engel olan bir sey degil. Bu bazı grafik ortamlari veya donanimla uyumlu olmayan surucu yapilandirmalarinda ortaya cikabiliyor. Linux Mint arayuzunde ag baglantilari ve/veya grafik bilesenleri ile ilgili bir hatadir bu. Goz ardi edip kuruluma devam edebiliyor olmaniz lazim.

Cozum olarak bilgisayarin internet baglantisini kesmeyi deneyin. Onun disinda ise kurulum medyasi olarak kullandiginiz DVD/Flas bellik zarar gormus olabilir, ISO dosyasini yeniden indirin ve Rufus veya Etcher denen uygulamalarin yardimi ile yeniden yuklemeyi deneyin. Hatayi gozardi edip isletim sistemi kurulumunu tamamladiktan sonra da bu sorunu cozmek de bir secenek tabii. Belki de kablosuz Wi-Fi surucunuzun yapilandirma surecinde bir hata cikmis olabilir. OS kurulumu bittikten sonra Wi-FI karti modelinizi internette aratarak bir cozum arayabiliriz.

Edit: Rufus adini yazarken hata yapip Rufur diye yazmisim onu duzelttim.

Bu hata genellikle kurulumun tamamlanmasina engel olan bir sey degil. Bu bazı grafik ortamlari veya donanimla uyumlu olmayan surucu yapilandirmalarinda ortaya cikabiliyor. Linux Mint arayuzunde ag baglantilari ve/veya grafik bilesenleri ile ilgili bir hatadir bu. Goz ardi edip kuruluma devam edebiliyor olmaniz lazim.

Cozum olarak bilgisayarin internet baglantisini kesmeyi deneyin. Onun disinda ise kurulum medyasi olarak kullandiginiz DVD/Flas bellik zarar gormus olabilir, ISO dosyasini yeniden indirin ve Rufus veya Etcher denen uygulamalarin yardimi ile yeniden yuklemeyi deneyin. Hatayi gozardi edip isletim sistemi kurulumunu tamamladiktan sonra da bu sorunu cozmek de bir secenek tabii. Belki de kablosuz Wi-Fi surucunuzun yapilandirma surecinde bir hata cikmis olabilir. OS kurulumu bittikten sonra Wi-FI karti modelinizi internette aratarak bir cozum arayabiliriz.

Edit: Rufus adini yazarken hata yapip Rufur diye yazmisim onu duzelttim.
En sonda takılı kalıyor grafik sürücüsü ile ilgili birşey yaparken isoyu 10 larca defa yeniledim
Usb bellek ile yapmıyorum
İzledigim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kısmı bypass etmek yada atlamanin bir yolu varmı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı