mirtlekül Femtopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 ISO'yu indirip rusuftan Linux Mint kurdum bilgisayarı flashdan başlatınca bu hataya yol açtı.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.049 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 30 Temmuz 2024 #2 Rufus kullanmayın. balenaEtcher veya Ventoy kullanın.
mirtlekül Femtopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 Fueren dedi: Rufus kullanmayın. balenaEtcher veya Ventoy kullanın. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile de denedim ama farklı bir hata verdi.
Fueren dedi: Rufus kullanmayın. balenaEtcher veya Ventoy kullanın. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile de denedim ama farklı bir hata verdi.
archenjoyer Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 369 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 mirtlekül dedi: Ventoy ile de denedim ama farklı bir hata verdi. Genişletmek için tıkla... Ne hatası fotoğraf atar mısınız?
mirtlekül dedi: Ventoy ile de denedim ama farklı bir hata verdi. Genişletmek için tıkla... Ne hatası fotoğraf atar mısınız?