O zaman her Windows'a geçeceğim zaman kapat-aç yapmak zorundayım..Gerekli.
Hocam şaşırdım sizde mi Linux dağıtımlarına geçiyorsunuz.Merhabalar. Biraz maceraya atılıp Linux Mint kurmaya karar verdim.
Fakat Dual Boot yapmak istiyorum ve Secure Boot kapamak gerekiyor diye bir yazı gördüm.
Bu doğru mu, kapatmam gerekiyor mu?
Son açtığım konuda görmüşsünüzdür, herkes yardım etti ve düşündüm. Neden herkes kullanıyor da ben kullanmıyorum?Hocam şaşırdım sizde mi Linux dağıtımlarına geçiyorsunuz.
Herkes yavaştan böyle yapıyor, sevindim açıkçası.
Merhabalar. Biraz maceraya atılıp Linux Mint kurmaya karar verdim.
Fakat Dual boot yapmak istiyorum ve Secure Boot kapamak gerekiyor diye bir yazı gördüm.
Bu doğru mu, kapatmam gerekiyor mu?
Başarılar hocam. Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.Son açtığım konuda görmüşsünüzdür, herkes yardım etti ve düşündüm. Neden herkes kullanıyor da ben kullanmıyorum?
Zaten ben yazılım mühendisliği mesleği yapmak istiyorum. Burada ve Linux'ta kendimi geliştirip daha iyi olma planım var.
En son denediğimde sorun olmamıştı fakat sen yine de kapat 2 dakikalık iş zaten. Onun dışında herhangi takıldığınız bir şey varsa beni etiketleyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Ne olur, ne olmaz kapatacağım.Ve her şeye karşı Secure Boot kapatabilirsin.
Çok teşekkür ederimBaşarılar hocam. Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.